Becali plusează spectaculos la Teledonul TVR

Monotonia Teledonului organizat sâmbătă seară de postul public de televiziune în beneficiul copiilor suferinzi de HIV a fost spartă de intervenţia telefonică a lui Gigi Becali.

Întîmpinat cu aplauze, apelul său s-a dorit a fi, în primul rând, o punere în dificultate a “somităţilor” prezente care donaseră până atunci sume modice.

În mai mult de două ore abia se strânseseră 200.000 euro, în promisiuni (de obicei, după ce îşi ating obiectivul, de a fi aplaudaţi, unii donatori uită să mai vireze şi banii promişi).

Printr-un telefon anterior Becali îşi anunţase intenţia de a dona cu 1000 euro mai mult decât cea mai mare donaţie exprimată.

Fiind vorba de sume nesemnificative, latifundiarul din Pipera a plusat spectaculos oferind o sumă egală cu totalul banilor strânşi în cursul Teledonului.

“Trimiteţi luni pe cineva la mine ca să-i dau documentele de transfer prin bancă”- i-a spus Becali Andreei Marin, ferindu-se de această dată să mai vehiculeze lichidităţi cu sacoşa.

Chiar dacă inamicul său declarat, Bodu, a fost “pedepsit de Cel de Sus”, fiind demis de la conducerea ANAF.

Prin acest gest Becali a mai câştigat un spor de popularitate printre numeroşii telespectatori ai postului public de televiziune, fără ca CNA-ul să poata să aducă vreo acuzaţie de manipulare sau de publicitate mascată.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.