Black Friday 2016 – bilete de avion cu 1 euro, city-break cu 9,99 euro

Șase destinații fac parte din poate cea mai sexy ofertă de zboruri dus-întors de la apariția conceptului low-cost încoace.

Cu oferta specială de Black Friday de la Vola.ro, poți lua fisa aia de un euro rămasă de astă-vară și asta îți va fi de ajuns pentru un drum la Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona.

Tot în aceeași gamă de prețuri, cât o masă la cantină, se găsește și oferta de city-break la Roma, unde două nopți de cazare plus biletul de avion pot fi obținute cu numai 9,99 euro.

Plaja de opțiuni pentru vacanță nu se oprește aici, pentru că un sejur complet, cu avion cu tot, pentru vara anului 2017, poate costa doar 99 de euro de persoană.

Și vorbim aici de șapte nopți de cazare. Operatorul de turism recomandă plata cu cardul, dacă vrei să prinzi una dintre aceste oferte, disponibile în număr limitat.

Biletele de avion, de exemplu, pot fi cumpărate online cu cardul, iar pentru celelalte pachete, doritorii vor primi un link destinat tranzacției electronice.

Prețurile și serviciile detaliate sunt disponibile pe pagina de internet a companiei Vola.ro.

vola-black-friday


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: