Boston Celtics a dat lovitura verii: aducerea lui Kevin Garnett

Cel mai important transfer din NBA in aceasta vara este mutarea lui Kevin Garnett de la Minnesota Timberwolves la Boston Celtics. Garnett a evoluat de 10 ori in cariera in All Star Game si este unul dintre cei cinci jucatori din istoria NBA care au reusit peste 19.000 de puncte, 10.000 de recuperari si 4.000 de pase decisive.

In tranzactie, Boston i-a trimis la Minnesota pe Ryan Gomes, Gerald
Green, Al Jefferson, Theo Ratliff si Sebastian Telfair, precum si o optiune in draftul din 2009.

“Kevin Garnett este unul dintre marii jucatori ai Ligii, cu un puternic spirit competitiv care va aduce echipei o crestere ofensiva remarcabila, dar si o forta in defensiva”, a declarat directorul executiv al lui Celtics, Danny Ainge.

Garnett a evoluat in sezonul trecut in 76 de partide, avand o medie de 22,4 puncte pe joc si 12,8 recuperari pe joc. A fost al patrulea sezon consecutiv in care Garnett a condus ierarhia recuperatorilor. Cel mai bun sezon al carierei s-a consumat in 2003-04 cand a castigat titlul de MVP reusind 24,2 puncte pe meci si 13,9 recuperari pe meci – un record al NBA.

HotNews.ro, S.N., 01 aug 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.