Britney are un nou iubit – Jason Filyaw

Starul muzicii pop, Britney Spears s-a indragostit de un cantaret de muzica rock pe parcursul programului de dezintoxicare, informeaza rte.ie.

Se pare ca artista, in varsta de 25 de ani, l-a intalnit pe muzician la sedintele de terapie ale alcoolicilor anonimi si planuieste sa se mute cu el imediat ce va termina tratamentul.

Potrivit revistei americane National Enquirer, cantareata a inceput o relatie cu Jason Filyaw, chitaristul trupei de muzica rock Riva.

O sursa a declarat pentru revista americana: “Britney il adora pe Jason. Acesta a sprijinit-o foarte mult in aceasta perioada deosebit de dificila. Britney este convinsa ca Jason o poate ajuta sa se vindece deoarece si el a fost alcoolic si o intelege cat de greu ii este in aceste momente.”

Intr-un interviu acordat tmz.com, Jason a declarat: “O iubesc pe Britney. Ii ofer sprijinul meu suta la suta. Suntem foarte apropiati. ”

HotNews.ro, S.B., 19 mar 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.