C-Crosser, noul SUV Citroen

Citroen isi completeaza gama de vehicule prin lansarea SUV-ul C-Crosser, destinat persoanelor care cauta un vehicul versatil care sa le satisfaca nevoia de libertate si sa le garanteze starea de bine. Personalitatea marcii se citeste de departe la noul autoturism, pozitionarea logo-ului cromat imbinandu-se perfect cu linia farurilor.

Cu liniile fluide si elegante, C-Crosser combina aspectul sportiv cu un interior spatios de pana la sapte locuri, ce garanteaza un grad inalt de confort si o tinuta de drum excelenta. In plus, protectia mediului este asigurata, vehiculul fiind dotat cu motoare Diesel HDi de ultima generatie cu filtru de particule.

De la lansare C-Crosser va fi dotat cu motor diesel de 156 de cai putere, 2.2 l Hdi FAP, cu o cutie manuala in sase trepte, ce dezvolta un cuplu de 380 Nm.

Transmisia integrala a autovehiculului dispune de trei setari in functie de conditiile de drum si de stilul propriu de condus: tractiune pe patru roti, pe doua roti sau sistem de blocare a diferetialului recomandat pentru conditii extreme. Aceste setari se selecteaza prin activarea unui buton situat in spatele schimbatorului de viteze.

SUV-ul dispune de jantele de 18”, in timp ce suspensiile sunt MacPherson pe fata si independenta pe spate.

Vehiculul poate primi la bord pana la sapte pasageri datorita unui al treilea rand de scaune care se pot rabata, plia sau culisa. Randul al doilea culiseaza cu 80 de milimetri fata/spate pentru a spori confortul pasagerilor si spatiul pentru bagaje. De asememenea, masina ofera posibilitatea ajustarii banchetei asimetric, in mod electric. Scaunele se pot rabata pentru a mari spatiul de depozitare.

Potrivit producatorului, C-Crosser, cu status-ul pe care il impune, cu dimensiunile generoase cu nivelul ridicat de performante, se incadreaza perfect in gama de top Citroen alaturi C5 si C6 pe segmentul limuzine si C4 Picasso si C8 in segmentul monovolum.

Dezvoltat in parteneriatcu Mitsubishi Motors Corporation, noul SUV va fi comercializat in Europa incepand cu vara anului 2007.

HotNews.ro, D.C., 26 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.