Casnicia Romanitei Iovan, pe butuci

Romanita si Adrian Iovan au reusit sa-si salveze casnicia din incercari foarte grele. Au supravietuit scandalului legat de moartea lui Bogdan Iancu, apoi zvonurilor legate de un presupus amant, dar, spun apropiati ai cuplului, nu vor reusi sa treaca peste o serie de conflicte care-l au in centru pe micutul Albert, fiul celor doi.

Sotii Iovan au stiut mereu sa-si ia apararea in fata publicului acuzator. Asa s-a petrecut atunci cand Adrian Iovan l-a impuscat pe Bogdan Iancu, care a intrat noaptea in casa aviatorului. Atunci Romanita a implorat libertatea sotului. A venit randul lui sa-si apere sotia cand sora lui Bogdan Iancu a spus ca fratele ei avea cu siguranta ceva de impartit cu designerul.

PRESUPUSUL AMANT

Lucrurile s-au inrautatit chiar cand parea ca viata familiei Iovan va intra pe un fagas normal. Romanita anunta ca va deveni mama. Si totul a decurs conform planului pana cand ea a fost surprinsa de fotoreporterii revistei Ciao! sarutandu-se cu ziaristul Radu Popa. Romanita era insarcinata in luna a 9-a.

Atunci, sotul ei a facut tot posibilul pentru a arata lumii intregi ca nu crede in speculatiile aparute in presa. Asa ca a fost prezent la maternitatea spitalului Filantropia din Bucuresti pana cand micul Albert si mama lui au fost externati.

CARIERA VS. FAMILIE

Acum, insa, lucrurile au inceput sa se schimbe, spun apropiati ai cuplului. Si asta pentru ca in discutie a intrat chiar fiul celor doi, iar sotul Romanitei nu mai e dispus sa lase din pretentii. Designerul a devenit mama la varsta de 42 de ani. Deci, nu se poate spune ca si-a neglijat cariera pentru viata de familie. Si, spun gurile rele, la fel face si acum.

Romanita este mult mai preocupata de noua colectie pe care vrea sa o lanseze decat de ingrijirea mostenitorului. Apropiatii cuplului spun ca cei doi soti au inceput sa se certe chiar si in legatura cu plimbarile micutului. Adevarul este ca si noi l-am vazut in repetate randuri pe Adrian Iovan plimbandu-si fiul in parcul Herastrau. Din fotografia de familie nu facea parte si sotia acestuia.

Surse care vor sa-si pastreze anonimatul ne-au declarat ca nu putine sunt certurile dintre cei doi soti cand se pune aceasta problema.

Ziarul, 16 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.