Castiga bani cu programul de afiliere Elanko Avantaj !

Elanko.ro iti propune o afacere la doar un click distanta ! Foloseste-te de traficul pe care site-ul tau il inregistreaza si castiga bani fara prea multe eforturi !

elanko afiliere

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in programul de afiliere, Elanko Avantaj, sa plasezi linkuri si bannere pe siteul/blogul tau, iar Elanko.ro iti ofera un comision de 3% din valoarea comenzilor inregistrate de catre cei directionati de tine !

In plus, pentru fiecare vizitator al site-ului tau, care alege sa devina partener Elanko.ro prin afiliere, primesti un bonus in valoare de 10 lei ! Mult succes !

Ghidul programului de afiliere Elanko Avantaj

1. Despre marketing-ul afiliat
Marketing-ul afiliat reprezinta o forma de marketing online care se poate realiza numai in prezenta unui:
furnizor (comerciant online, in cazul dat elanko.ro)
afiliat – care promovează produsele sau serviciile unui furnizor pe propriul site
utilizator – care ajunge la furnizor prin intermediul celui afiliat.

Furnizor – este persoana juridica careia ii este alocat spatiul publicitar in cadrul site-ului detinut de afiliat.
Afiliat – reprezinta acea persoana, detinatoare a unuia sau mai multor site-uri, care adera la programul de afiliere Elanko Avantaj si care aloca spatiu publicitar, conform unui contract.
Utilizator – este vizitatorul site-ului afiliatului, directionat catre site-ul furnizorului, care face o actiune, reprezentata fie printr-o comanda, inscriere, abonare sau simpla vizita.

2. Despre inscrierea in programul de afiliere Elanko Avantaj
Participarea la programul de afiliere este gratuita, primul pas in acest sens fiind crearea unui cont de afiliat pe www.elanko.ro (optiunea pentru contul de afiliat se face alegand “Tipul contului” din pagina de inregistrare a unui cont nou).
La program poate adera orice persoana fizica sau juridica majora din Romania, care detine unul sau mai multe site-uri.
Contractul cu elanko.ro va putea fi incheiat, in functie de rezultatele inregistrate, dupa o luna de la activarea contului de afiliat inregistrat pe site.
Elanko.ro va trimite catre afiliat, prin Posta, contractul in dublu exemplar. Afiliatul va trebui sa returneze un exemplar semnat, prin care isi va da acordul privind acceptarea Termenilor si Conditiilor prevazute de programul de afiliere Elanko Avantaj.
In cazul persoanelor fizice afiliate, acestea vor trebui sa trimita, odata cu exemplarul contractului semnat, o copie dupa cartea de identitate, pentru ca inregistrarea din punct de vedere contabil sa poata avea loc in conditii legale.
Taxele de curierat sunt suportate de catre elanko.ro.

3. Despre mecanismul programului de afiliere Elanko Avantaj
Afiliatul promoveaza produsele sau serviciile elanko.ro cu ajutorul unor instrumente, puse la dispozitie pe pagina de cont a utilizatorului.
Cu ajutorul instrumentelor (banner sau link), afiliatul va directiona vizitatorii site-ului sau, catre site-ul elanko.ro.
Odata directionat pe www.elanko.ro, in browserul utilizatorului va fi plasat si retinut pentru 30 de zile un “cookie”, care va contine informatii referitoare la directionarea respectiva.
In cazul in care utilizatorul plaseaza si finalizeaza o comanda pe site-ul elanko.ro, afiliatul va primi 3% din valoarea totala a comenzii.
De asemenea, furnizorul va acorda afiliatului suma de 10 lei, pentru fiecare vizitator directionat catre elanko.ro, care adera la programul de afiliere Elanko Avantaj. Afiliatul intra in posesia bonusului, dupa ce noul afiliat primeste primul sau comision, in urma promovarii produselor sau serviciilor elanko.ro pe site-ul pe care il detine.

4. Despre comisioane si plati
Comisioanele reprezinta procentul din vanzarile de produse pe care afiliatul le genereaza cu ajutorul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de elanko.ro.
In vederea calcularii comisionului, se va tine cont de toate comenzile plasate pe site de catre utilizatorul directionat de afiliat.
Utilizatorul directionat de afiliat are la dispozitie 30 de zile pentru finalizarea comenzii.
Comisionul se va incasa doar pentru comenzile facturate si achitate.
Comisioanele aferente produselor eliminate din comanda, sunt anulate.
Valoarea comisionului reprezinta 3% din vanzari.
Comisionul calculat se aplica la valoarea produselor fara a lua in calcul TVA, taxe de transport, sau alte taxe.
Facturile care au fost ulterior stornate, vor determina o scadere de comision din contul afiliatului cu valoarea comisionului acordat la facturarea comenzii respective.
Toate comisioanele vor fi calculate si inregistrate in sectiunea Comisioane, din contul afiliatului.

5. Despre solicitarea platii comisionului
Solicitarea acordarii comisionului se poate face doar in cazul in care valoarea castigata (venitul brut) este de minim 200,00 RON.
Valoarea comisioanelor va fi afisata in contul afiliatului in data de 20 a fiecarei luni.

6. Despre modalitati de plata a comisionului
In cazul persoanelor juridice
Plata va fi efectuata prin transfer bancar, dupa ce, in prealabil, a fost semnat un contract de prestari servicii, intre furnizor si afiliat.
Pe baza contractului, societatea afiliatului va emite factura fiscala pentru veniturile obtinute, inclusiv TVA, in cazul in care societatea este platitoare de TVA, mentionand pe factura numarul si data contractului.
Termenul de plata este de 15 zile de la data emiterii facturii, cu conditia ca valoarea castigata (venitul brut) sa fie minim 200,00 RON.
In cazul persoanelor fizice autorizate (PFA, AF, II) se aplica aceeasi procedura ca si pentru societatile comerciale.

In cazul persoanelor fizice
Plata se poate efectua prin transfer bancar, in acest caz valoarea comisionului acordat fiind impozitata.
Obligatia declararii, calcularii, retinerii si platii contributiilor individuale de asigurari sociale si de asigurari pentru somaj, corespunzatoare veniturilor prevazute la alin. (2) din OUG 82/08.09.2010, revin platitorului de venit (in acest caz SC Elanko SRL).
Incepand cu 8 septembrie 2010 conform OUG 82/08.09.2010 modelul de calcul este:
– impozit pe venit 10%
– contributii asigurari sociale de stat 10.5%
– contributie somaj 0.5%
EXEMPLU:
– contravaloare prestare serviciu: 250 RON
– impozit pe venit 10%: 25 RON
– contributii asigurari sociale de stat 10.5%: 26.25 RON
– contributie somaj 0.5%: 1.25 RON
– suma platita efectiv: 197,5 RON
Atat persoanele fizice cat si cele juridice, pot opta pentru acordarea comisionului sub forma de Voucher Cadou, ce va putea fi folosit pentru achizitionarea de produse de pe www.elanko.ro.
Aceasta modalitate de acordare nu implica impozitare.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.