Cea mai experimentata echipa in Tractari Auto Bucuresti sector 4 este aici!

Ati intampinat probleme tehnice sau mecanice la autoturismul dumneavostra? Aveti o defectiune electrica iar masina necesita tractare? Va pune in dificultate o pana de roata sau o pana de motor? Cutia automata s-a defectat? Ai ramas blocat intr-una din intersectiile din sectorul 4? Noi suntem solutia pentru dumneavoastra in oricare dintre cazurile mentionate anterior.

Toate problemele mentionate necesita o rezolvare cu ajutorul serviciului Tractari Auto Bucuresti Sector 4. RomTractari, o companie specializata in domeniul auto va vine in ajutor in orice clipa. Avand in vedere ca timpul este resursa cea mai importanta din ziua de azi, rapiditatea este cea mai de pret caracteristica a noastra. Stam la dispozitia clientilor non-stop, iar odata contactati de catre client, va asiguram ca in cel mult 30 de minute vom ajunge la locatia unde va aflati. Cel mai frecvent, clientii ne solicita pentru preluarea autoturismelor ramase blocate intr-una din intersectiile cele mai mari si mai aglomerate aflate in zona Vacaresti-Tineretului-Aparatorii Patriei-Oltenitei-Berceni-Giurgiu.

Pornind de la o simpla pana de roata si pana la tractarea unui vehicul grav avariat, Romtractari, va sta la dispozitie avand platforme dotate special pentru aceste interventii. Investim constant in aparatura de specialitate, autospeciale, dar si in angajatii nostri care sunt instruiti conform celor mai inalte standarde. Compania noastra detine asigurare de tractare auto si anume licenta CMR, ceea ce va scuteste de plata daunelor ce pot aparea in timpul tractarii. Va punem la dispozitie un service mobil mereu pregatit pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, indiferent de tipul de solicitare cerut. De cele mai multe ori, autovehiculele prezinta defectiuni simple ce pot fi rezolvate pe loc, dar adeseori soferii nu au la indemana instrumentele necesare si de aceea prefera sa ne contacteze pe noi. Repararea la fata locului este mult mai convenabila deoarece se scurteaza timpul de asteptare nefiind necesara tractarea masinii. Pentru a eficientiza manoperele vom folosi ca metode de lucru diagnosticarea pe calculator a erorilor aparute si ne bazam pe experienta soferilor nostri. Costurile unei astfel de interventii vor fi cu mult mai scazute iar dumneavoastra va puteti relua deplasarea in cel mai scurt timp. Echipa noastra va ofera mereu sfaturi utile ce va pot ajuta in situatiile cele mai dificile.

Atunci cand ne lovim de o problema suntem mereu tentati sa apelam la un prieten, dar trebuie sa avem in vedere ca aceasta nu este cea mai buna optiune. Legea prevede remorcarea unui vehicul prin intermediul unei bare metalice in lungime de cel mult 4m, dar efectuarea acestor manevre de catre persoane nespecializate pot avea efecte nedorite. Cel mai important este sa apelati la cineva specializat in domeniul auto si sa nu incercati sa rezolvati de unul singur, deoarece siguranta va poate fi pusa in pericol. Odata ce ne-ati contactat veti putea beneficia de urmatoarele servicii: disponibilitate imediata, contact permanent cu soferul ce urmeaza a va prelua, tractarea si descarcarea autovehiculului si a eventualelor resturi ale acestuia pana la locatia stabilita, asigurarea vehiculului transportat si, la cerere transportul persoanelor din vehicul pana la destinatia dorita.

Exista trei tipuri de tractari auto: remorcare cand toate rotile vehiculului raman pe sol la care nu trebuie sa existe probleme cu directia, remorcare prin ridicarea unui singur capat al masinii si remorcarea cu platforma cand autoturismul este ridicat in totalitate pe platforma. Remorcarea cu platforma este cel mai solicitat serviciu fiind cel mai sigur si destinat oricarei tip de avarie.

Anumite vehicule necesita o remorcare mai speciala. De exemplu, in cazurile in care intampinam probleme precum chei rupte sau blocate, roti rupte, cutii de viteza blocate, autoturismul va ramane imobilizat. Acestea sunt cateva cazuri mai dificile in care aveti nevoie de o automacara. Aceasta autospeciala este dotata cu macara si troliu, ea ridicand masina de pe sol si plasand-o direct pe platforma.

Autoturismul dumneavoastra s-a defectat in parcarea subterana a unui centru comercial? RomTractari prin serviciul Tractari Auto Bucuresti Sector 4 este solutia. Avand in vedere cererea crescuta de autospeciale in interiorul parcarilor subterane, compania noastra a achizitionat cateva autopeciale ce pot interveni in spatiile mai inguste. Greutatea maxima admisa de transport este de 4 tone.

Avem mereu o platforma de tractari langa tine, un mecanic mobil pentru a-ti oferi o expertiza profesionala, precum si o autospeciala la cele mai inalte standarde pentru a-ti putea acorda ajutor fara a fi nevoie de un service auto. In cazul in care intampinati probleme majore, recomandarea noastra este sa urcati vehiculul pe autoplatforma, urmand ca apoi sa fie transportat la un service. La cererea dumneavoastra, va putem pune in legatura cu unul dintre service-urile auto cu care colaboram pe raza Bucurestiului. Cel mai eficient ar fi sa alegeti un service cat mai apropiat de locul in care va aflati, pentru a nu traversa tot orasul aglomerat si pentru eficientizarea costurilor de transport.

O mare problema a orasului in care traim este supraaglomerarea auto ce vine impreuna cu lipsa locurilor de parcare. Asadar, ne-am gandit la construirea unei parcari private unde va puteti lasa autoturismul in siguranta. Acceptam vehicule de orice dimensiuni si tonaj (motociclete, autoturisme, camioane, utilaje tehnice sau agricole) indiferent daca acestea prezinta defectiuni sau nu. Oferim parcare pe durata nelimitata in functie de ce necesitati aveti, la un pret corect si accesibl tuturor.

Costurile percepute de compania noastra sunt raportate la dimensiunea si greutatea vehiculului ce urmeaza a fi tractat, distanta parcursa in km, dar si la serviciile calitative oferite. Tarifele stabilite cu unul dintre operatorii nostri vor ramane neschimbate pe toata durata interventiei.

Ca ultim aspect va rugam sa alegeti cu rigurozitate echipa care va veni in ajutorul dumneavoastra pentru a nu aparea si alte evenimente nefericite. Echipa Romtractari prin serviciul de Tractari Auto Bucuresti Sector 4 ofera siguranta si calitate la preturi minime. Oferim incredere, iar pentru a va convinge ne puteti contacta la numarul 0763 396 396 sau accesati site-ul nostru www.romtractari.ro .


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: