Cea mai mare/luxoasa nava de croaziera din lume. O capodopera a marilor si oceanelor (VIDEO)

A sosit momentul sa vedeti cum arata cea mai mare si cea mai luxoasa nava de croaziera din lume. Oasis of the Seas. Imbarcarea pe o asemenea nava va ofera posibilitatea de a va rasfata asa cum nu ati mai facut-o niciodata. Este ocazia perfecta pentru a uita de probleme, de rutina si stres.

Oasis of the Seas va pune la dispozitie apartamente cu dormitoare, fiecare detinand chiar si o baie. Aici puteti practica diferite activitati si bineinteles puteti trai noi experiente culinare. Daca doriti sa va plimbati, atunci plimbarile prin gradinile exterioare sunt alegerea perfecta. Nu uitati nici de relaxarea in jacuzzi!

In prezent croazierele nu mai raman doar un vis. Incercati! Imposibilul a devenit posibil! De ce? Pentru ca acestea sunt accesibile tuturor. De aceea va puteti planifica fara probleme un concediu de lux, nicaieri altundeva decat pe apa. Mai mult decat atat, ele sunt tentante, educative, iar preturile sunt in scadere.

Agentiile de turism au pregatit asa cum fac in fiecare an, oferte accesibile. Principalele destinatii ale Oasis of the Seas sunt: Marea Mediterana, Tarile Nordice si Marea Caraibelor.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: