Cel mai ieftin supermarket din București. Prețuri comparative

tabel-cumparaturi-sarbatori_53900500O listă cu 16 produse, cinci magazine aparţinând celor mai mari retaileri din România şi mai bine de cinci ore de colindat sunt necesare pentru a radiografia oferta de produse din hipermarket-uri.

Preţurile pentru produsele care nu ar trebui să lipsească din coşul de cumpărături al oricărui român, în preajama sărbătorilor, variază între 145,84 lei şi 172,96 de lei, în funcţie de magazinul ales.

Cele cinci magazine vizate au fost Carrefour, Kaufland, Cora, Auchan şi Mega Image. Deşi fiecare deţine mărci proprii ale căror preţuri sunt sub cele achiziţionate cel mai des de români, am ales câteva produse cunoscute, cu preţuri medii, care sunt cel mai folosite în pregătirea unei mese speciale.

Dintre toate aceste magazine, Mega Image este puțin diferit – în sensul ca nu este hypermarket, ca celelalte, ci undeva între supermarket și magazin de proximitate. Totuși, având o rețea foarte extinsă în București, este important să prezentăm comparativ preţurile acestui retailer.

Pe cât posibil am comparat acelaşi produs în fiecare magazin vizitat. În cazul în care nu am găsit acelaşi produs (n.red. – trecute în tabel), l-am înlocuit cu unul similar, cu aceeaşi cantitate, la un preţ apropiat.

tabel-cumparaturi-sarbatori_53900500


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: