Cheeky Girls s-au certat ca la usa cortului de Revelion

Surorile Gabriela si Monica Irimia au inceput anul 2007 in forta. Romancele de la Cheeky Girls s-au certat ca la usa cortului cu angajatii unui club londonez unde au petrecut Anul Nou impreuna cu mama lor si cu iubitul Gabrielei, politicianul Lembit Opik, din pricina unei note de plata de aproape 3.000 de dolari.

Mama gemenelor, Margit Semal, s-a facut foc si para la sfarsitul serii dupa ce a vazut ca trebuie sa plateasca 3.000 de dolari pentru distractia de Revelion. Ea l-a acuzat pe chelner ca le-a umflat nota de plata si ca ar fi pus ace in bauturile fiicelor ei, relateaza cotidianul englez The Sun.

Acuzele lui Margit nu s-au oprit aici. Dupa un schimb de replici dure cu chelnerii clubului, mama fetelor din trupa Cheeky Girls s-a plans de un alt angajat, care ar fi bruscat-o in timpul disputei.

O SOACRA DE COSMAR

Cantaretele au avut parte de un sfarsit de an 2006 destul de zbuciumat. Problemele au inceput in urma cu aproape o luna, cand s-a aflat ca parlamentarul britanic Lembit Opik isi insela viitoarea sotie cu Gabriela Irimia. Povestea de iubire era sa le coste scump pe gemene, care au fost salvate de la deportare de iubitul politician.

Recent, un fost iubit al Gabrielei l-a avertizat pe Lembit in legatura cu mama celor doua doua artiste. Baiatul a marturisit ca, desi a avut o relatie de cinci luni cu Gabriela, a facut dragoste cu aceasta o singura data, ocazie cu care a si dezvirginat-o.

Si asta pentru ca mama Cheeky s-a impotrivit acestui lucru, interzicandu-i fetei sale, in varsta de 24 de ani, sa faca sex: “Gabi era foarte tandra. Ma imbratisa, ma saruta, dar cam atat. Mama ei nu ii permitea mai mult!”, s-a confesat fostul iubit.
Integral in Ziarul

Ziarul, 03 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.