Columbeanu a vrut sa cumpere pe loc iahtul de 1,5 milioane euro

Batalie mare, ieri, la Luxury Show, pe ultima suta de metri. Mult-ravnitul iaht Azimut, in valoare de un milion si jumatate de euro, care a atras privirile a mii de vizitatori vreme de patru zile, va intra mai mult ca sigur in posesia lui Irinel Columbeanu, este de parere producatorul ambarcatiunii.

“Peste 90%, Columbeanu o sa ia iahtul. Dintre toti cei care s-au aratat interesati, Irinel Columbeanu a fost cel mai hotarat. Daca s-ar fi putut, l-ar fi luat chiar atunci”, spune Florin Carstocea, directorul general al companiei Neptun Yacht. De acelasi iaht, insa, s-au aratat interesate nu mai putin de 15 persoane (romani, evrei, doi italieni si un irlandez) pasionate de aventuri pe mare.

De mare succes s-au bucurat si autoturismele de lux, care si-au gasit cumparatori chiar daca pretul lor era de sute de mii de euro. Bilantul vanzarilor depaseste cateva milioane bune de euro intr-o tara in care salariul mediu abia bate spre 250 de euro. Cel mai scump autoturism produs de Mercedes Benz a fost vandut inca din prima seara a targului.

Cumparatorul – un iubitor al brandului auto german – nu a ezitat sa scoata din cont suma ceruta: 200.000 euro. Nici Lexus si Infiniti nu au fost ocolite de catre pasionatii de multi cai-putere. Compania Dom Automobile incheiase pana ieri opt contracte, in valoare totala de 800.000 euro.

Gandul, 11 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.