Companie producatoare de tigari intra in industria de tigari electronice

Compania Lorillard, a treia mare companie producatoare de tigari din SUA a achizitionat Blu ecigs, o companie renumita din SUA ce comercializeaza tigari electronice.

Dupa ce au incercat prin tot felul de metode sa ne convinga ca tigara electronica este un lucru rau companiile producatoare de tigari clasice si-au dat seama ca nu au succes. Astfel compania Lorillard, a treia mare companie producatoare de tigari din SUA a achizitionat Blu ecigs, o companie renumita din SUA ce comercializeaza tigari electronice.

Lorillard, prin intermediul filialei Lorillard Tobacco Company, este al treilea producator de tigarete din SUA. Fondata in 1760, Lorillard este cea mai veche companie producatoare de tutun din SUA, si numarul unu in vanzarea de tigari mentol din SUA. Printre marcile comercializate de Lorillard se numara Kent, True, Maverick si alte branduri mai vechi de tigari clasice.

Jason Healy, Presedinte si cofondator al companiei de tigari electronice Blu ecigs a declarat : „Aceasta este o miscare foarte buna pentru mine si echipa mea. Sunt foarte incantat de ceea ce inseamna acest lucru pentru brandul si pentru consumatorii nostri.

Ne ofera acces la o experienta vasta dar si la resursele pe care Lorillard le are, pentru a trece la nivelul urmator de extindere si dezvoltare. Sunt bucuros sa spun ca Blu ecigs face parte din Lorillard, pentru ca vom fi capabili sa aducem o calitate mai buna dar si inovatie consumatorilor de tigara electronica. Abia astept sa trecem la etapa urmatoare si sa vedem raspunsul clientilor nostri.”

Nu trebuie sa stii prea multe despre tigara electronica ca sa realizezi ca aceasta este mai sanatoasa decat tigarile traditionale. Numai simplul fapt ca aceasta scoate vapori in loc de fum te face sa te gandesti ca aceasta este mai sigura decat tigarile traditionale.

Sa speram ca aceasta achizitie va aduce beneficii pentru toata lumea, in special pentru consumatorii de tigari electronice.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.