Concert Abba Magic la Sala Palatului

ABBA. Incontestabil, una dintre cele mai iubite trupe din lume. 10 ani de glorie si succese neintrerupte, dupa care… liniste. Cu toate astea, chiar si dupa ce trupa ABBA a incetat sa mai existe, hituri precum Dancing Queen, Waterloo, One of Us, sunt inca fredonate pe toate meridianele si, zilnic, se vand peste 3000 de albume ABBA in toata lumea.

Din dragoste si respect pentru acest grup legendar s-a nascut Abba Magic: o trupa “tribut” care readuce pe scena miracolul Abba.

Events organizeaza un spectacol cu muzica de calitate pentru un public de exceptie: Abba Magic, pe 6 decembrie, la Sala Palatului: doua fete, doi baieti, intr-un spectacol live ce va include cele mai celebre piese ale trupei suedeze ABBA.

Cei patru componenti ai Abba Magic provin din Marea Britanie, iar show-ul lor a facut furori prin toata lumea, bucurandu-se chiar si de aprecierea celor doi “baieti Abba”, Benny si Bjorn, cu ocazia lansarii celebrului musical Mamma Mia.

Abba Magic are o istorie de 14 ani in lumea showbiz-ului si a fost votata drept cea mai buna trupa-tribut Abba datorita atentiei la detalii: miscare scenica, voci, costume – toate acestea te duc inapoi in timp, pe o scena din Stokholm… Acesta este… “The Name Of The Game”!

Biletele pentru acest eveniment se vor gasi incepand cu data de 15 noiembrie in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului si, online, www.bilete.ro, cu preturi variind intre 35 RON si 80 RON.

HotNews.ro, 10 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.