Cristina Spatar ii face ochi dulci lui Leo de la Strehaia

REVENIRE. Chiar daca a suspinat cateva zile dupa italianul Mirco Maschio, regina R&B a reusit sa isi revina pe plan sentimental. Cantareata si-a gasit consolarea in bratele fostului iubit al Danielei Gyorfi, “Printul Tiganilor de la Strehaia”, cu care s-a afisat, sambata seara, intr-un club din Capitala.

Dupa despartirea de omul de afaceri italian cu care a fost logodita, Cristinei Spatar parea sa ii mearga din ce in ce mai rau. Slabise aproape noua kilograme si o vreme se izolase de ochii lumii, incercand sa-si uite suferintele din amor. Iata insa ca vedeta a reusit sa dea uitare destul de repede nefericitul eveniment, gasindu-si o noua motivatie sentimentala. Potrivit unor martori oculari, Cristina s-a afisat, sambata seara, in Clubul “Bamboo”, impreuna cu Leo de la Strehaia, supranumit si “Printul Tiganilor”, a carui pasiune pentru vedete este deja bine cunoscuta. Cei doi erau bine dispusi si au baut sampanie. Printre iubitele lui s-au numarat si
Cristina e stapana pe situatie de vreme ce si Leo (foto medalion) ii raspunde

Daniela Gyorfi, Carmen Serban, Lepa Brena si, recent, Simona Suhoi, o blonda care s-a lansat in muzica sub numele de “Senzual”. De altfel, surse neoficiale sustin ca relatia dintre Leo si Simona nu este incheiata, insa acest lucru nu a impiedicat-o pe Cristina sa intervina in ecuatie.

Sponsor muzical

Pe langa faptul ca este unul dintre cei mai bogati rromi din tara, lui Leo de la Strehaia i s-a mai dus vestea si ca este un adevarat meloman. Se pare ca nu intamplator, mai toate iubitele lui au fost cantarete, “Printul tiganilor” fiind dispus sa investeasca cu generozitate in cariera lor muzicala. Gurile rele sustin ca, ramasa fara sprijin financiar din partea iubitului italian, care suporta o mare parte din cheltuielile realizarii albumelor si videoclipurilor, Cristina se simte nevoita sa se reorienteze rapid, de altfel primele roade s-au si aratat daca tinem cont ca acesta i-a cumparat un BMW.

Sursa: Averea.ro


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.