CryptoChange.ro – Cumpără și/sau vinde instantaneu Bitcoin și Ethereum

Cresterea Bitcoinului din ultima perioada cu siguranta vi-a atras atentia si probabil va ganditi daca ar trebui sa acordati mai multa atentie acestui domeniu.

Fiind foarte multe informatii noi si necunoscute, deasemenea si unele stiri negative despre bitcoin, probabil nu ati avut inca curajul sa intrati in aceasta lume noua.

Majoritatea platformelor de tranzactionare crypto sunt destul de complicate si greu de folosit daca nu ai o pregatire necesara. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva si am venit in sprijinul vostru cu o platforma de crypto exchange super simpla si usor de utilizat www.cryptochange.ro

Cateva dintre performantele cu care ne putem lauda sunt: sistemul de inregistrare a clientelei automatizat si extrem de facil, platile cu cardul, procesarea tranzactiilor rapid, comisioane 0 si compatibilitatea cu telefoanele mobile, toate inglobate intr-o platforma foarte stabila si intuitiva.

Siguranta clientilor nostrii este prioritara iar din aceste considerente am luat decizia sa nu stocam nimic din fondurile dumneavoastra.

Orice tranzactie se va executata din sau inspre conturile personale fie ca e vorba de moneda fiduciara sau crypto, astfel vom evita orice eventuala situatie neplacuta iar dumneavoastra veti avea banii personali in siguranta. Serviciile de care va puteti bucura pe platforma noastra sunt vanzarea sau cumpararea de cryptomonede cu EURO prin transfer bancar de tip SEPA, sau prin intermediul cardului bancar.

Tranzactiile efectuate cu cardul se vor comisiona cu 5.5%, suma care va merge catre procesatorul nostru de plati partener. Pentru tranzactii si mai rapide cu cash puteti vizita si bancomatul nostru CryptoChange, adresa fiind vizibila pe site.

Speram sa aveti o experienta cat mai placuta accesand platforma noastra iar noi vom stam la dispozitia voastra pentru orice sugestie si informatie prin intermediul canalelor noastre de comunicare precum, email whatsapp , telegram , facebook sau instagram.

Site: www.cryptochange.ro
Facebook: CryptoChange
Instagram: @cryptochange.ro
Telegram Channel: https://t.me/cryptochangeofficial


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: