De pe ecranul televizorului, pe rafturile librariilor

Jamie Oliver, cel mai simpatic bucatar din lume! Il stiti de la TVR2!

La masa cu Jamie, prima aparitie editoriala in Romania semnata de starul englez de televiziune Jamie Oliver, a fost lansata pe piata de editura Curtea Veche.

Protagonist al unora dintre cele mai indragite seriale de televiziune, difuzate de posturi celebre (BBC, Channel Four, TVR2), Jamie Oliver scrie si carti de bucate prin care dezvaluie cititorului nebanuite placeri culinare.

Va invitam sa degustati primul volum: La masa cu Jamie

La masa cu Jamie nu seamana cu nici o alta carte de bucate. Pe langa cuptor, aceasta carte este cel mai important lucru care trebuie sa se afle in bucataria dumneavoastra. De ce? Fiindca ea nu va prezinta doar 120 de retete extraordinare ci va ajuta sa alegeti un mod de viata, va ofera optiuni pentru a trai mai bine.

Este o carte de bucate pentru toata lumea. Va ofera tot ce veti avea nevoie sa stiti vreodata despre cum sa va hraniti corespunzator, dumneavoastra si toata familia. Ce-ar putea fi mai important?

Jamie Oliver a inceput sa gateasca de la virsta de 8 ani, in localul parintilor sai si a lucrat cu unii dintre cei mai renumiti maestri bucatari din lume. In prezent conduce restaurantul Fifteen – unul dintre cele mai bune restaurante din Londra.

Jamie a publicat in The Times, precum si in revistele GQ si Marie Claire. In prezent scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie.

Emisiunile sale „Naked Chef” si „Jamie’s Kitchen” sunt urmarite in peste 50 de tari, iar cartile sunt traduse in 16 limbi.
Jamie Traieste la Londra, impreuna cu sotia sa Jools si cu fetitele lor, Poppy si Daisy.

HotNews.ro, 02 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.