Descoperă cartea (tipărită/audio) lui Grant Cardone – Unul dintre cei mai bine vânduți autori din topul New York Times!

Dacă activezi în domeniul vânzărilor sau intenționezi să te reprofilezi în acest domeniu, lasă-l pe Grant Cardone să îți fie mentor! În urma studiilor urmate, a dobândit calificarea de contabil. În urma experienței reale de viață acumulate, a devenit unul dintre cei mai bine vânduți autori din topul New York Times și expert în cursuri de formare în domeniul vânzărilor, recunoscute la nivel internațional.

Grant Cardone este speaker de renume internațional pe probleme de leadership, investiții imobiliare, antreprenoriat, social media și finanțe și trainerul nr. 1 în lume în materie de vânzări și social media. A înființat Universitatea Cardone, considerată a fi cel mai important instrument de training online în vânzări din lume, cu peste 40 de milioane de utilizatori. Cele 4 companii private pe care le deține obțin venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari.

  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba romana – click aici
  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba engleza – click aici
  • Pentru magazinul oficial al lui Grant Cardonneclick aici

În trecut a lucrat cu companii mari precum Google, Sprint, Toyota, General Motors sau Ford, iar în prezent s-a reprofilat pe companii mai mici, ajutându-le să găsească oportunități de obicei trecute cu vederea și particularizându-le procesul de vânzări pentru a le crește veniturile.

Pornind de la Regula 10X: Singura diferență dintre succes și eșec, care a devenit bestseller New York Times în 2011, Grant Cardone a dezvoltat începând cu anul 2017 conferințele 10X Growth Conference, devenite rapid cele mai mari conferințe pentru afaceri și antreprenori din lume. Grant Cardone este și un influencer de succes, cu peste 10 milioane de followers și conexiuni în toată lumea, fiind considerat din acest motiv unul dintre primii 10 CEO din lume pe care să-i urmărești în mediul online.

Din punctul lui de vedere, succesul este „datoria, obligația și responsabilitatea noastră”. El și-a îndeplinit cu brio această responsabilitate, reușind să obțină succes pe toată linia. Ca antreprenor se ocupă cu succes de cele patru mari business-uri ale sale: Cardone Capital, o firmă de investiții imobiliare, Cardone University, Cardone Training Technologies, o firmă de consultanță și Grant Cardone TV rețea de televiziune la cerere.

Faptul că a înființat și administrează o firmă de investiții imobiliare, Cardone Capital cu active în valoare de un miliard de dolari, nu este întâmplător. Investițiile imobiliare au reprezentat o tradiție în familia sa, fiind obișnuit încă din copilărie să viziteze proprietăți împreună cu tatăl său. La vârsta de 15 ani era deja destul de bine familiarizat cu piața imobiliară americană, toate informațiile survenindu-i din interacțiunile directe pe care le avea în acest domeniu și nu din cărți. Astăzi, vizitarea și achiziționarea de proprietăți imobiliare este una dintre activitățile pe care obișnuiește să le practice alături de soția și cele două fiice ale sale.

Cardone Training Technologies – lucrează cu alte companii urmărind să le sporească vânzările prin personalizarea modului în care sunt abordate vânzările și prin procesele de training ale personalului;

Grant Cardone TV este o rețea de televiziune de business la cerere, cu 142.000 de utilizatori lunari și peste 402.000 de vizualizări lunare.

Ca autor, Grant Cardone s-a făcut remarcat de asemenea, devenind unul dintre cei mai bine vânduți autori din topul New York Times. Este autorul a opt cărți despre vânzări și afaceri, printre acestea numărându-se și bestsellerul New York Times „If You’re Not First, You’re Last / Dacă nu ești primul atunci ești ultimul”, și „Sell or Be Sold / Vinde sau vei fi vândut” câștigătoare a unui premiu Axiom Award. Prima sa carte, Vinde ca să rămâi pe piață (Sell to Survive) este considerată „cartea reprezentativă despre vânzări a secolului 21” un cititor spunând despre ea că: „În Vinde ca să rămâi pe piață apar primele informații noi despre vânzări din ultimii 50 de ani”. Grant Cardone – universul ideilor

  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba romana – click aici
  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba engleza – click aici
  • Pentru magazinul oficial al lui Grant Cardonneclick aici

Cărțile și discursurile sale se sprijină pe câteva idei de bază în care Grant Cardone crede și pe care le aplică și în propria viața. O parte dintre ele se regăsesc în rândurile de mai jos:

Grant Cardone este convins că oricine poate reuși în afaceri cu condiția să respecte anumite reguli. El deține secretele pentru a deveni milionar și ni le împărtășește online, pentru a-i păși pe urme, mărturisind că la 21 de ani, când a terminat facultatea, era falit și plin de datorii. 9 ani mai târziu era milionar. Este ferm convins că poți avea o viață de familie reușită și în același timp să ai succes în afaceri, cu condiția de a nu te descurca pur și simplu cu timpul, ci de a-l controla efectiv.

Problemele și greșelile fac parte din călătoria spre succes. Trebuie să te înveți să le accepți și să mergi mai departe, fără a te împiedica prea mult de ele. Niciodată nu te vei îmbogăți jucând în defensivă cu banii. Pentru a face și mai mulți bani trebuie să ieși la atac.

Ai nevoie de consultanți așa cum ai nevoie de profesori ca să înveți să înoți, să schiezi, să dansezi, ș.a. Chiar dacă te sperie costul lor ridicat, gândește-te la ei ca la o investiție, nu ca la o cheltuială. Pentru a avea succes ai nevoie de cel puțin trei trăsături esențiale: practica conștientizării, perseverența, curiozitatea și dorința de a învăța.

Grant Cardone subliniază importanța omniprezenței companiei tale, astfel încât numele și produsele ei să le devină familiare oamenilor. În cazul în care consideri că practici jobul care ți se potrivește dar și în cazul opus, ai grijă să te extinzi mereu la locul de muncă, să înveți lucruri noi, să dobândești noi abilități și să devii tot mai încrezător.

Ai nevoie de o strategie de viață, pentru că nicio viață extraordinară nu se clădește la întâmplare. Șansele tale de a reuși cresc atunci când îți creezi un plan pentru succes. Fii nerezonabil în urmărirea obiectivelor tale, autorul fiind de părere că nu există nicio lege a atracției, ci doar o lege a acțiunii. Întotdeauna trebuie să plătești un preț pentru succes. Poți să visezi acasă, dar pentru a obține succesul trebuie să înfrunți lumea.

Regula 10X: singura diferență dintre succes și eșec – o rețetă pentru succes

Regula 10X relevă cantitatea de acțiune de care au nevoie companiile și indivizii pentru a-și realiza obiectivele și a-și îndeplini visele. Autorul stipulează că pentru a atinge succesul masiv trebuie să aplici principiul Acțiunii Masive, adică, să încetezi să te comporți ca toți ceilalți, propunându-ți obiective mediocre, să elimini norocul și șansa din ecuația succesului și să urmărești un singur obiectiv clar: marele succes. Sau așa cum rezumă autorul foarte cuprinzător la finalul cărții:

„Privește în jurul tău și vei vedea că lumea este împânzită de oameni de nivel mediu, de mentalități de nivel mediu și – în cel mai bun caz – de acțiuni de nivel mediu. Privește încă o dată. În realitate, în spatele acestei acceptări a nivelului mediu vei vedea oameni care au renunțat la visurile lor și care încetează să trăiască în temeiul unui scop care să-i anime. În schimb, sunt dispuși să se mulțumească cu ceea ce consideră că este „normal”. Atunci când alegi de la care oameni să înveți, caută-i pe aceia care sunt excepționali: aceia care ies în evidență datorită modului în care își abordează viața. Nu contează în ce fel sunt ei speciali sau diferiți în raport cu tine.

Concentrează-te asupra modului în care gândesc și acționează și asupra modului în care tu ai putea să reproduci aceste lucruri. Succesul nu este o alegere sau o opțiune; este de datoria ta să gândești și să acționezi în maniera corespunzătoare. Așa că îndeplinește-ți responsabilitatea de a produce o schimbare în această lume, astfel încât, atunci când îți vei încheia misiunea, oamenii să își amintească de tine, de faptul că ți-ai abordat viața doar prin prisma celor mai mari visuri și a celor mai remarcabile acțiuni. Ține minte: succesul este datoria, obligația și responsabilitatea ta și sunt sigur că vei avea mai mult succes decât ai visat vreodată, atâta vreme cât vei gândi și vei acționa „înmulțit cu 10”!”

  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba romana – click aici
  • Pentru cartile lui Grant Cardonne in limba engleza – click aici
  • Pentru magazinul oficial al lui Grant Cardonneclick aici

Descoperă universul ideilor lui Grant Cardone achiziționând cartea care stă la baza conferințelor 10X Growth Conference – cele mai mari conferințe pentru afaceri și antreprenori din lume.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: