Devino liderul propriei vieti – Afla cum sa iti traiesti viata dupa propriile reguli!

Am scris această carte din toată inima, cu scopul de a scoate la suprafaţă comoara ta interioară. Acea comoară care este strălucirea ta.

Această carte îţi oferă paşi concreţi cu ajutorul cărora devii un om independent şi puternic pe propriile picioare. Este împărţită în 14 capitole gândite cu grijă, în aşa fel încât să îţi ofere rezultate tangibile în viaţa reală.

Poţi comanda cartea de aici:
http://lorand.visual-fix.com/

Este un ghid sigur prin care tu îţi descoperi valoarea umană, valorifici timpul pierdut şi devii cea mai bună versiune a ta. Este o valoare reală datorită faptului că am inclus acele repere mentale şi sufleteşti de care ai nevoie să îţi atingi cele mai îndrăzneţe dorinţe.

Îţi prezint povestea personală, modurile prin care am reuşit să îmi depăşesc statutul de muppet, cum am devenit dintr-un băiat dominat de frică în mai toate domeniile vieţii, un om cu încredere deplină în propriile forţe.

În domeniul sportiv, am devenit instructor de arte marţiale kyokushinkai.

În ceea ce priveşte relaţiile, mi-am depăşit condiţia de „doar un prieten” în faţa tuturor femeilor cu care interacţionam. Deasemenea am reuşit să am parte de atenţia şi timpul unor femei de calitate ceea ce mi se părea imposibil în trecut.

Cu această carte te învăţ cum să îţi valorifici talentele înnăscute şi cum să îţi foloseşti timpul într-o manieră utilă (să nu stagnezi).

Iar partea frumoasă abia acum urmează. Cartea este gândită în aşa fel încât să îţi fie de un real ajutor în contextul în care ai tu nevoie. Se bazează pe o mentalitate şi atitudine de învingător, iar apoi te îndeamnă să devii un om de acţiune. Această combinaţie este cheia succesului. Îţi garantez acest lucru.

Poţi comanda cartea de aici: http://lorand.visual-fix.com/


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: