Dinamo dupa doi "iepuri" – Lobont si Kovalenko

“Tineti telefoanele deschise ca o sa ne mai intilnim in iarna asta!” a spus managerul Cristi Borcea dupa realizarea transferului lui Balace la Dinamo. Intre timp, nimic spectaculos nu a tulburat administratia.

Antrenorul Rednic s-a intors fara Bangoura (care a ales FC Bruxelles), dar a vorbit la Standard Liege pentru Serghei Kovalenko. “Daca il voiam cu adevarat pe bangoura, el era aici! Numai ca nu atacul este prima noastra problema”, spune Rednic intr-un interviu acordat site-ului oficial al lui Dinamo.

“Sunt multumit – clubul mi-a adus ce am vrut!” – Mircea Rednic

S-a redeschis pista “Lobont” – postul national de televiziune a difuzat o declaratie in care portarul spune ca i-ar placea sa apere pentru Dinamo. La o luna dupa ce acelasi post difuzase un interviu in care Lobont excludea o asemenea varianta.

Ce s-a intimplat in acest interval? Lobont a fost oferit mai multor grupari italiene – Sampdoria l-ar fi preluat imediat, numai ca oficialii s-au plins ca nu au… bani.

HotNews.ro, 12 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!