Dinamo survoleaza Liga 1

Pandurii – Dinamo 0-3
Danciulescu (29, 45+1), Ganea (68)

“Diferenta au facut-o atacantii. Calitatea jocului lor!” spune antrenorul Mircea Rednic, recunoscind totodata foarte sincer ca nu se astepta la un asemenea traseu cu Dinamo.

“In vara, cind am plecat de la Vaslui, stiam citi actionari sunt la Dinamo, stiam ce inseamna un asemenea club… As fi ipocrit sa spun ca am visat vreodata un parcurs precum acesta!”

Antrenorul “haitei” anunta ca nu va pleca niciun jucator dintre cei care au contribuit la aceasta stagiune. Nici Radu Stefan, nici Claudiu Niculescu. “Va pleca Gaev de care am tras oricum prea mult. Daca nu vrea din suflet, ce rost are sa il chinuim?”

Pentru postul de portar, Dinamo a semnat cu Romanovs, Letonia, dar discuta si cu Bogdan Lobont.

In pofida traseului de senzatie al lui Dinamo, Mircea Rednic are cuvinte de lauda pentru rivalii din Ghencea: “Olaroiu este antrenorul anului… A cistigat un titlu si a ajuns in Liga campionilor…

De asemenea, mi se pare corect ca Nicolae Dica sa fie desemnat cel mai bun fotbalist in 2006. A contribuit mult la performantele Stelei… Vorbim despre superlativele intregului an, nu ale ultimei perioade in care Claudiu Niculescu a fost de departe cel mai bun”.

Unirea Urziceni – CFR Cluj 0-0

“Nu putem fi multumiti. Voiam sa depasim Rapidul, dar Unirea Urziceni a facut un meci bun din punctul de vedere al angajamentului” – Alin Minteuan, mijlocas CFR Cluj

“Am vrut sa cistigam, dar si un egal este bun in compania unei formatii precum CFR Cluj” – Gh Rohat, fundas Unirea Urziceni

HotNews.ro, A.S., 10 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.