Drogurile l-au ucis pe Daniel Smith

Moartea fiului Annei Nicole Smith a fost cauzata de o combinatie letala de metadona, Zoloft si Lexapro, a dezvaluit patologul Cyril Wecht.
Wecht a declarat ca drogurile au determinat disfunctia cardiaca care a dus la moartea lui Daniel. Wecht a primit rezultatul testului toxicologic in cursul zilei de miercuri.

“Dupa parerea mea a fost o moarte accidentala.”, a spus Wecht. Patologul a adaugat ca Daniel a consumat trei tipuri de droguri, si nu o doza mare dintr-un singur tip, si a sarbatorit impreuna cu mama sa nasterea surorii sale, aceste lucruri ducand la “tragicul si accidentalul sau deces”.

Intrebat de ce Daniel a trebuit sa ia metadona, medicament care este utilizat uneori pentru a-i ajuta pe consumatorii de heroina sa scape de dependenta, Wecht a spus ca metadona este “ prescrisa legal pentru alinarea durerilor.”

Wecht a spus ca nu este sigur daca lui Daniel i s-a recomandat sa ia Zoloft, dar ca este stiut ca acesta lua Lexapro pentru a scapa de depresie.

HotNews.ro, S.B., 28 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.like la pagina pentru a continua!