Elena Udrea, din nou in atentia presei

Desi simplu membru de partid, Elena Udrea a sustinut cauza PD la Bruxelles, scrie EvZ. Voci din partid sustin ca asta face parte din pregatirea pentru functia de responsabil cu relatiile internationale, scrie Cotidianul. Competenta lui Udrea pe externe s-a vazut atunci cand n-a stiut ca Norvegia e regat si ca nu face parte din UE, scrie Adevarul.

Elena Udrea a facut lobby la Bruxelles

Simplu membru de partid, Elena Udrea a sustinut cauza PD la Bruxelles.

La invitatia lui Emil Boc, ea a facut parte din delegatia democrata la reuniunea Partidului Popular European (PPE) in care s-a acordat PD statutul de membru asociat.

„A contat experienta pe care am avut-o cand eram consilier prezidential. Pe viitor vor fi si alte lucruri care vor fi argumente”, si-a explicat Udrea prezenta la Bruxelles. Potrivit unor surse din PD, Udrea se pregateste pentru preluarea functiei de secretar executiv pe problemele internationale, domeniu gestionat in prezent de vicepresedintele Sorin Frunzaverde.
EvZ

Udrea, antrenata pentru relatii externe

Surse din conducerea PD sustin insa ca atentia pe care o acorda liderul PD Emil Boc fostului consilier prezidential se explica prin faptul ca, la Consiliul National din decembrie, Elenei Udrea ar urma sa i se ofere postul de secretar executiv pe probleme internationale al PD, loc lasat vacant de Lavinia Sandru, o alta protejata a lui Traian Basescu inainte de alegeri.
Cotidianul

Udrea intareste PD-ul la Bruxelles

Fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea, a fost chemata de liderii Partidului Democrat pentru a intari echipa care s-a deplasat la Bruxelles, la reuniunea Partidului Popular European (PPE) la care se decide daca PD primeste sau nu statutul de membru asociat.

Competenta fostei consiliere a lui Basescu in materie de relatii externe s-a manifestat in 2005, cand, la o emisiune televizata, ea nu a stiut ca Norvegia este regat si nu face parte din UE. Postul de secretar executiv pe relatii internationale a mai fost ocupat, intre 2003 si ianuarie 2005, de un personaj controversat: deputata Lavinia sandru, in prezent unul dintre liderii PIN.

Sandru a fost prezentatoare la circul de stat din Bucuresti, subordonat Primariei Capitalei, iar Traian Basescu a sustinut-o ca, in mod spectaculos, in 2001, sa fie aleasa in functia de secretar executiv al PD, intai pentru relatia cu presa si apoi pentru relatii internationale. In 2005, cand sandru a plecat din PD, Basescu a spus ca ea risca sa revina pe centura politicii romanesti.
Adevarul.

HotNews.ro, 10 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.