Evander Holyfield, 44 de ani, din nou in ring

Americanul Evander Holyfield a urcat in ring la San Antonio, SUA, pentru un meci cu portoricanul Fres Oquendo, dar si pentru ambitia de a fi primul om care cucereste a cincea oara centura de campion al “greilor”.

Holyfield, 44 de ani, l-a invins pe Oquendo la puncte, decizie unanima, si si-a marturisit ambitia: “Sunt acelasi Holyfield care a cistigat 4 titluri mondiale si il vizez pe cel cu numarul 5. Cind voi reusi, ma voi retrage definitiv”.

Meciul cu Oquendo a fost unul “pregatitor”, fara vreun titlu in joc. Americanul a mai boxat in august cu Jeremy Bates (victorie prin KO in repriza a doua), dupa ce timp de aproape doi ani renuntase la activitatea competitionala.

Evander Holyfield ramine in istoria boxului in special prin cele doua victorii in fata lui Mike “Iron” Tyson, in cea de a doua disputa (1997) fiind obligat sa suporte si o iesire stranie a lui “Iron Mike” care l-a muscat de ureche.

Holyfield si-a pierdut “coroana” de campion mondial al “greilor” in 1999, in fata lui Lennox Lewis.

HotNews.ro, 11 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.