FC Bruges-Dinamo Bucuresti 1-1

Dinamo a inceput curajos meciul fiind sustinuta din tribune de o inimoasa galerie romaneasca.

FC Bruges a dominat prima repriza, dar Dinamo a contraatacat periculos reusind sa inscrie in minutul 33′ prin Niculescu care a reluat imparabil din careul mic.

Gaev a fost norocosul reprizei, mingea trimisa de doua ori de belgieni in bara lovindu-l in spate pe portarul dinamovist, golul fiind evitat in extremis.

Dinamo incepe bine si repriza secunda, dar arbitrul suedez acorda un penalty usor pentru FC Bruges. Executa si inscrie Vermant (59′).

Belgienii stiu ca la acest scor sunt ca si eliminati si se arunca in atac insa fara prea mare succes. Dinamo profita de spatiile libere create si ataca periculos fiind aproape de gol in cateva randuri.

Meciul se incheie la egalitate, iar Dinamo, avantajata si de victoria lui Tottenham obtinuta la Leverkusen, este ca si calificata pentru 16-imile Cupei UEFA.

In celalalt meci al grupei: Bayer Leverkusen 0 – 1 Tottenham H.

Declaratii:

Mircea Rednic: “Nu sunt multumit de rezultat. Am fi meritat sa castigam dupa ocaziile avute. Trebuie sa ramanem modesti si sa jucam fiecare meci ca pe unul decisiv”.

Cornel Dinu: “Cele 6 minute de prelungire arata ca arbitrii au incercat sa-i impinga pe gazde de la spate. Totusi, penalty-ul a fost corect acordat. In final am avut trei ocazii mari de gol care ne indreptatesc sa credem ca puteam obtine victoria”

Echipele

FC Bruges: Stijen- Priske, Maertens, Clement, Gvozdenovici- Engelbert, Blondel, Daerden, Vermant- Ishiaku, Salou.
Antrenor: Emilio Ferrera.
gol Vermant 59′

Dinamo Bucuresti: Gaev- Galamaz, Goian, Radu, Pulhac- Blay, Ropotan, Serbam, Cristea- Niculescu, Ganea.
Antrenor: Mircea Rednic.
gol Niculescu 33′

Arbitri: Martin Ingvarsson, Kenneth Petersson, Peter Ekstrom

Clasament grupa B

1. Tottehnham 9 p (3 jocuri) 6-1
2. Dinamo 4 p (2 jocuri) 3-2
3. FC Bruges 2 p (3 jocuri) 3-5
4. Bayer Leverkusen 1 p (2 jocuri) 1-2
5. Besiktas 0 p (2 jocuri) 1-4

Urmatoarele meciuri:
Dinamo-Leverkusen
Besiktas-FC Bruges

HotNews.ro, 23 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.