Fiica presedintelui Bush va publica un roman

Una dintre fiicele gemene ale presedintelui american George W. Bush a scris o carte despre o mama adolescenta din America Centrala infectata cu virusul HIV.

Jenna Bush, in varsta de 25 de ani, va lansa in toamna romanul “Ana’s Story: A Journey of Hope” (“Povestea Anei: O calatorie a sperantei”) inspirat din munca ei ca voluntar intern la agentia UNICEF, unde a lucrat cu mai multi adolescenti din America Centrala si de Sud.

“Acei tineri se confrunta cu situatii extreme si sunt exclusi din societate, insa au un spirit puternic si o vointa incredibila de a reusi. Prin intermediul acestor povesti sper sa motivez adolescentii americani sa se gandeasca mai mult la alti tineri din lume”, a declarat Jenna Bush.

O parte din incasarile rezultate in urma vanzarilor vor fi donate UNICEF-ului.

Jenna, care a absolvit Universitatea din Texas, Austin, in 2004, avand ca specializare “Limba engleza”, a lucrat ca invatatoare la Washington, D.C., timp de un an si jumatate, dupa care s-a angajat ca voluntar intern pentru UNICEF in Panama.

Tanara si-a castigat o reputatie de petrecareata pe cand era la colegiu. Ea si sora sa geamana, Barbara, au fost puse sub acuzatie pentru consum de bauturi alcoolice, un lucru interzis minorilor.

Casa Alba a incercat sa le tina pe cele doua departe de lumina reflectoarelor. Totusi, surorile Bush au ajuns pe prima pagina a ziarelor, anul trecut, in noiembrie, dupa ce una dintre ele a fost jefuita intr-un restaurat din Argentina.

HotNews.ro, C. Marin, 07 mar 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!