Film despre manele

Florin Calinescu ii va da replica lui Sorinel Copilul de Aur intr-o productie care se anunta de zile mari. Lung-metrajul va fi lansat in toamna de Media Pro, prima companie care a avut ideea de a realiza un film cu si despre manele.

Copilul de Aur este, ca si in viata de zi cu zi, o vedeta din lumea manelelor, cu mare succes la public si care face avere din concerte. El se indragosteste de o frumoasa aspiranta, foarte talentata, care viseaza sa ajunga vedeta in showbiz. Dragostea de cartier e insa curmata de cel mai tare mafiot local, rol jucat de Florin Calinescu. Asa se explica si look-ul extravagant pe care actorul l-a afisat in primavara.

Calinescu s-a ras in cap special pentru rolul din film, personajul pe care il joaca fiind unul dur si lipsit de scrupule. Printre vedetele care mai fac parte din distributie se afla Romica Tociu, Cornel Palade si Augustin Viziru (fratele lui Lucian Viziru).

Producatorii nu s-au decis inca asupra unui titlu. In prezent exista mai multe variante, insa decizia finala se va lua in perioada imediat urmatoare. Interesant este ca ideea Media Pro de a realiza un film cu manelisti a fost urmata si de alte companii. Spre exemplu, la Antena 1 se vorbeste despre un proiect in regia lui Bogdan Toader, in care ar urma sa joace Costi Ionita si Florin Salam.

Libertatea, 11 iul 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.