Flori si lacrimi in memoria Laurei Stoica

Cantareata Laura Stoica a murit, joi seara, intr-un tragic accident de circulatie petrecut pe soseaua Bucuresti-Urziceni.<>

Soferul unei Dacii papuc care se indrepta dinspre Bucuresti spre Urziceni a intrat pe contrasens si a lovit in plin autoturismul Renault Clio, condus de Cristian Margescu, baterist in trupa cantaretei,
in varsta de 36 de ani, in care se afla si Laura Stoica. Cele trei persoane din cele doua masini au murit pe loc.

Nu se stie, deocamdata, din ce cauza soferul Daciei a intrat pe contrasens. Cele doua masini care s-au ciocnit frontal au fost distruse.

Laura Stoica (38 de ani) a anuntat pe 1 martie ca era insarcinata in luna a treia, dupa ce ani la rand a crezut ca nu poate avea copii. Ea s-a logodit cu Cristian Margescu, bateristul din trupa ei, de Dragobete.

“Sunt hotarata sa-mi respect toate angajamentele privind concertele si sa pregatesc un nou album. Voi urca pe scena pana in ultima luna de sarcina”, declara cantareata la inceputul acestei saptamani, in emisiunea “Teo”.

Laura Stoica s-a nascuta la 10 octombrie 1967 si s-a lansat in ’90 la festivalul de la Mamaia. Un an mai tirziu este declarata cea mai buna solista pop-rock, iar melodia “Un actor grabit”, de Bogdan Cristinoiu, drept melodia anului.

Intre 1987-1991, Laura Stoica a participat la toate concursurile muzicale organizate in Romania pentru tinerele talente.

Primul ei album, numit ” Un actor grabit”, a fost lansat in 1992. Au urmat albumele “Focul” – 1994, “Nici o stea” – 1997, “Oameni de zapada” – 1997. Melodiile ei au fost incluse pe diverse compilatii. In 2000 a absolvit Facultatea de Teatru, Sectia Arte, din cadul Universitatii Ecologice din Bucuresti, in clasa Adrianei Popovici

In ultimii ani a lansat numeroase piese rock de mare succes si a participat la numeroase turnee in tara si in strainatate.

Trupul neinsufletit al artistei este adus astazi, de la Spitalul din Urziceni la Bucuresti si va fi depus la capela cimitirului Belu. Inmormantarea va avea loc duminica, la pranz.

HotNews.ro, C.N.A., M.C., 10 mar 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.