Franta-Romania, in Cupa Davis

Tragerea la sorti a primului tur din Grupa Mondiala a oferit Romaniei un adversar de calibru – Franta. Meciul va avea loc in deplasare, in perioada 9-11 februarie 2007.

Ultima intilnire Romania-Franta s-a disputat in 2003, la Bucuresti, iar jucatorii francezi s-au impus cu 4-1.

In ultimul sau joc din Cupa Davis, editia acestui an, Franta a pierdut in sferturi de finala contra Rusiei (1-4, la Paris). Franta a evoluat in componenta: Richard Gasquet (nr. 25 mondial), Arnaud Clement (54), Mikael Llodra.

“Daca revine Hanescu si il asezam linga Pavel, s-ar putea sa avem sanse. La meciul cu Coreea, Pavel a fost singurul care a contat. Am fost dezamagit de Crivoi. Nu stiu cum s-a facut selectia, pentru ca nu sunt antrenor, dar probabil pe baza performantelor din turneele profesioniste”
Ilie Nastase, presedinte FRT

“Victor Crivoi a intrat in echipa datorita formei. Nu au fost presiuni extra-sportive pentru convocarea lui. A fost la debut, a avut trac, apoi l-a intilnit pe Taik Lee care nu a gresit nimic… Astept revenirea lui Victor Hanescu”
Florin Segarceanu, capitan nejucator

Victor Hanescu si-a “inghetat” clasamentul, din cauza unei accidentari. Dupa refacere, “Hane” a preferat sa astepte reintrarea in forma sportiva pentru a nu pierde punctele pe care le acumulase.

HotNews.ro, Alin Rolea, 28 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.