Frig si precipitatii in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca incepand de luni, vremea se va raci in majoritatea regiunilor tarii.

Va cadea lapovita si ninsoare in Moldova si zona Carpatilor Orientali si Meridionali.

In Moldova, Baragan, Dobrogea si zona montana vantul bate cu putere.

In timpul zilei, temperaturile nu vor depasi 10-12 grade Celsius, iar noaptea ar putea cobori pana la minus 6 grade. Valorile termice vor fi cu 6…8 grade sub norma climatologica a perioadei.

Avetizare de vreme rea au primit si litoralul si vestul Marii Negre. Vantul va sufla cu putere si in acea zona, marea va fi agitata iar valurile pot atinge chiar si sapte metri, in larg.

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor a trimis, duminica, o atentionare meteorologica cu cod galben prefecturilor judetelor Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Galati, Harghita, Ialomita, Iasi, Neamt, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vrancea.

Avertizarea meteorologica cu cod galben indica faptul ca fenomenele prognozate sunt obisnuite pentru zona respectiva, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati, existand riscuri de crestere a debitelor si nivelurilor.

HotNews.ro, C.N.A., 30 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!