George Clooney – numit "Cel mai sexy barbat"

George Clooney a fost numit de People “ce mai sexy barbat in viata” pentru anul 2006 – ajungandu-l astfel pe Brad Pitt, care a castigat de doua ori acest titlu. “Cred ca Brad va fi suparat.”, a declarat actorul, in varsta de 45 de ani. Intr-un interviu acordat revistei People, Clooney a vorbit despre ce inseamna pentru el dragostea, casnicia si copii.

Despre posibilitatea de a avea copii in viitor:

“Cred ca cea mai mare responsabilitate ti-o asumi in momentul in care ai copii. Nu este un lucru pe care sa poti sa nu il iei in serios.”

Despre afirmatia sa: “nu ma voi mai casatori niciodata” si daca si-a schimbat parerea:

“Adevarul este ca nu mi-am schimbat opiniile in nicio privinta, dar nu este “batut in cuie”. Cine stie? Am fost casatorit (la inceputul anilor ’90 cu actrita Talia Balsam). Nu este ceva de care fug. Cert e ca sunt foarte fericit si fara a fi casatorit.”

Despre ceea ce crede ca este atractiv:

“Toata lumea spune asta, dar simtul umorului reprezinta numarul 1 pentru mine. Este intr-adevar cel mai atractiv. Nu este primul lucru pe care il observi la 21 de ani, dar este primul pe care il observi la varsta mea. Are cu adevarat un efect asupra relatiilor si te ajuta sa treci peste probleme si sa iti invingi temerile.”

Despre ce inseamna pentru el sa fie numit “Cel mai sexy barbat” pentru o doua oara:
“Va fi greu pentru Brad, deoarece a castigat acest titlu de doua ori. Ii placea foarte mult sa aiba acest titlu. Cred ca Brad va fi suparat.”

HotNews.ro, S.B., 15 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.