Gigi Becali a recunoscut blaturile pe care le-a facut in fotbal

Gigi Becali a fost invitatul editiei de luni seara a emisiunii “Miezul problemei”, moderata de Madalin Ionescu si difuzata pe postul National TV.

In premiera, patronul Stelei a facut o dezvaluire socanta: “In urma cu cativa ani, pe vremea cand eram finantator la Steaua, cineva din club mi-a sugerat sa-i dau 10.000 de dolari unui jucator de la Astra Ploiesti (n.r. – Dragos Mihalache), ca sa tranteasca meciul nostru direct.

Ala nu numai ca n-a vandut partida, dar ne-a dat si un gol de la 31 de metri, de ne-a inchis gura! Steaua a pierdut atunci cu 3-1 (n.r. – 3-0).

A mai fost un meci, in deplasare, cand trebuia sa facem egal. Atunci am dat 50.000 de dolari, dar eu nu m-am mai dus la meci. Eu stiu de aranjamentele astea cu arbitrii, dai 10.000-20.000-30.000 euro”.

Patronul echipei din Ghencea a mai facut o declaratie socanta: “Ceea ce a facut Deaconu la meciul cu FC National a fost jaf armat! Parerea mea este ca a luat 50.000-60.000 de euro, cel mai probabil de la Dinamo! Mi s-a parut ciudat ce a facut Deaconu, in conditiile in care este prieten cu Meme Stoica si nu o data au iesit cu nevestele in oras!”.

Evenimentul Zilei, 22 mar 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.like la pagina pentru a continua!