Greii din economie angajează oameni cu studii medii şi cu maximum un an experienţă

find_a_job_rev_3_97609300

BCR, Romtelecom, UPC, Metro Cash & Carry, eMag, Bricostore – sunt doar câteva dintre companiile care angajează acum oameni care au absolvit liceul şi care au cel mult un an experienţă de muncă. ECONOMICA.NET îţi spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

BCR angajează omul potrivit pentru postul de consilier contact center în Ploieşti. Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ai cel puţin şase luni experienţă în domeniul relaţiilor cu clienţi, ştii să operezi un PC, ai cunoştinţe medii de limba ngleză, ai cunoştinţe generale despre produsele şi serviciile băncii. Candidatul ideal pentru acest post are bune abilităţi de comunicare, poate lucra cu clienţi dificili, poate lucra eficient în condiţii de stres şi are abilităţi de planificare şi organizare.  5 aprilie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la BCR. Detalii găsiţi aici.

Romtelecom angajează cinci reprezentanţi vânzări business în Bucureşti, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Târgu-Jiu.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai iniţiativă, ai cunoştinţe de limba engleză, eşti orientat către rezultate, ai bune abilităţi de comunicare, ştii să operezi un PC şi ai permis de conducere categoria B.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au minimum un an experienţă în domeniul comercial-vânzări sau domeniul IT/telecom. Până pe 20 martie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Romtelecom, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

UPC angajează 10 reprezentanţi vânzări pe teren la Bacău, Brăila, Focşani, Galaţi, Iaşi. Eşti potrivit pentru acest post dacă îţi place să lucrezi pe teren, eşti un excelent comunicator, eşti organizat, ambiţios, perseverent. 31 martie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile la UPC. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.

eMag angajează 20 de lucrători gestionari în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai cunoştinţe medii privind componente hardware şi de operare PC – Word, Excel. Candidatul vânat de angajatori pentru acest post este un bun comunicator, poate lucra eficient în cadrul unei echipe, poate respecta termenele-limită impuse şi poate face performanţă în condiţii de stres. 1 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la eMag. Detalii, aici.

Lidl angajează vânzători la Olteniţa, Fălticeni, Olteniţa, Zărneşti.  Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti amabil şi orientat către clienţi, îţi place să lucrezi în echipă, eşti flexibil, punctual şi rezistent la stres. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în domeniu. Până pe 4 aprilie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Lidl.

Metro Cash & Carry angajează un şofer la Arad. Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B/C, este flexibil, loial, orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului şi, de asemenea, un bun comunicator. Şi în acest caz, 4 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Metro Cash & Carry angajează 50 de agenţi achiziţie clienţi în Bucureşti, Craiova, Ilfov, Piteşti, Suceava, Voluntari. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe de engleză, eşti un bun comunicator, eşti flexibil, ştii să operezi un PC şi eşti dispus să munceşti pe teren. 5 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă disponibile la Metro. Amănunte, aici.

Bricostore angajează trei casieri în Arad, Oradea, Piteşti. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii şi ai promovat examenul de Bacalaureat, ai cunoştinţe de operare PC, demonstrezi că eşti responsabil, organizat, corect, rezistent la stres. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cel puţin şase luni experienţă în operare la casa de marcat şi cei care au mai lucrat cu clienţi. 4 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Bricostore. Detalii găsiţi aici.

Bricostore mai angajează 10 lucrători comerciali în Brăila, Braşov, Focşani.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul şi a promovat examenul de Bacalaureat sau a urmat şcoala profesională cu profil tehnic. Are, de asemenea, cunoştinţe medii de operare PC, este corect, responsabil, rezistent la stres.Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au minimum şase luni experienţă în domeniul comercial şi cei care au cunoştinţe generale despre bricolaj –  materiale de construcţii, instalaţii, amenajari, electrice, feronerie, decoraţiuni – , funcţie de specificul fiecărui raion. Şi în acest caz, până pe 4 aprilie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile la Bricostore, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Socar Petroleum, reprezentanța companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan, angajează cinci bucătari pentru staţia peco Dumbraviţa (Timişoara). Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de calificare în domeniu. Sunt eligibili şi candidaţii care nu au obţinut-o şi îşi iau angajamenul că o vor dobândi în cel mai scurt timp posibil de la angajare. Candidatul potrivit pentru acesst post este ordonat, rezistent la stres, clinic sănătos, respectă cu rigurozitate regulile de igienă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă.  3 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul ofertat de azerii de la Socar. Detalii găsiţi aici.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: