HandsFree Invizibil

Handsfree “invizibil” cu micro casti bun pentru copiat la examene !
Probabil ca multi dintre voi au auzit despre acest miraculos dispozitiv bun pentru copiat la examene folosit de o mare parte dintre studenti.
In ce consta acest handsfree,pentru cei care nu stiu,din cate am inteles :
– este vorba despre un dispozitiv care include un micrifon, o baterie de 9v sau un acumulator de telefon, o bobina (care se baga in gulerul unei bluze/hanorac, in sutien, in captusala de la o geaca/sacou/bluza/hanorac) o casetuta cu niste integrate (cam cat butonul ,,caps lock” de la o tastatura normala), si 2 casti ,,miraculoase”, care nu comunica cu nimic prin nici un fir/lita.
– castile sunt de marimea unei jumatati de bob de grau, se se vor baga in ureche, unde vor emite nu sunet (ne se va auzi NIMIC!), ci microvibratii, pe care timpanul le va prelua si le va transforma in sunet.
– sunt compatibile cu orice tip de telefon.
– telefonului nu i se va aduce nici o modificare .

Acestea fiind spuse,nu am scris acest articol sa fac reclama acestei “shmecherii” sau sa vorbesc despre consecintele folosirii (pentru ca am inteles ca poate dauna) ci pentru a va-ntreba pe cei care urmeaza sa sustineti probele scrise la examenul de bacalaureat daca veti folosii asa ceva si ce parere aveti?Nu de alta dar vreau sa-mi iau si eu si nu sunt sigur ce draqu sa fac,mi’e ca poate prind vreun prof al draqu si pune mana pe mine si fiind un fel de “soldat universal” cu firele alea si bobina si microfonul si ce mai contine ma zboara afara,cu toate ca nu au dreptul sa te controleze.Dar tinand cont ca asta ar fii cea mai buna solutie nu prea stiu ce sa fac sa merg pe ideea ca poate se mai misca?sau sa-mi iau aceste “miraculoase” casti riscand sa fiu dat afara(oricum ma gandesc ca mare lucru,pentru cei care nu stiu nimic,nu ai de pierdut).

Voi ce veti face ?Veti incerca acest dispozitiv?Sau care ati dat bacul,ati putut copia cu asa ceva?


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.