Humans.ai lansează blockchainul AI-urilor pentru gestionarea sigură și etică a inteligenței artificiale

Humans.ai, startup-ul românesc ce furnizează soluții blockchain și de inteligență artificială, anunță lansarea primului blockchain pentru IA din lume, menit să asigure folosirea sigură și etică a inteligenței artificiale. Platforma blockchain dezvoltată de Humans.ai asigură un ecosistem în care inteligența artificială poate fi scalată și gestionată cu ușurință într-un cadru complet transparent.

“Blockchain-ul Humans.ai oferă cadrul ideal pentru a menține inteligența artificială în mod etic și transparent.”, a declarat Sabin Dima, fondatorul și CEO-ul Humans.ai. “Platforma noastră asigură scalabilitatea, securitatea și descentralizarea – atribute esențiale care permit sistemelor de IA să ia decizii corecte și transparente. Prin beneficiile asigurate de blockchain-ul Humans.ai, ne asigurăm că aplicațiile de IA sunt responsabile, verificabile și transparente, pentru a funcționa în limitele etice și legale. Suntem încrezători că blockchain-ul nostru are rolul de a elimina o mare parte din preocupările actuale legate de dezvoltarea și inovarea în domeniul inteligenței artificiale.”, a adăugat Sabin Dima.

Oferind soluțiilor de IA posibilitatea de a face tranziția de la web2 la web3, blockchain-ull Humans.ai își propune să redefinească modul de execuție, implementare și guvernare a IA-urilor, creând astfel o economie a dezvoltatorilor și a creatorilor, în care aceștia au posibilitatea de a deține și monetiza mai eficient activele lor digitale.

“Blockchainul nostru a fost proiectat astfel încât să fie cât mai scalabil, sigur și pregătit pentru a servi cerințele în creștere ale ecosistemului global de IA, așa că suntem încrezători că mainnetul nostru este pregătit pentru performanță optimă. Așteptăm cu interes feedback-ul valoros din partea validatorilor noștri experimentați care folosesc și testează sistemul.”, a explicat Dima.

Blockchain-ul Humans.ai pentru IA-uri funcționează ca un ecosistem complex care are rolul de a stimula dezvoltarea și implementarea proiectelor de IA, asigurând în același timp standardele etice transparente de funcționare. Pentru cercetătorii și dezvoltatorii de IA, blockchain-ul pentru IA-uri lansat de Humans.ai va funcționa și ca o rampă de lansare dinamică, eliminând decalajul dintre proiectele de cercetare în IA și aplicațiile din lumea reală, care pot îmbunătăți considerabil viețile oamenilor și rezolva probleme presante ale societății actuale.

Blockchainul IA-urilor este răspunsul Humans.ai la dilema etică cu care se confruntă în prezent industria de inteligență artificială, utilizând un mecanism de validare bazat pe dovada umană(consensul Proof-of-Human) și reprezentând totodată o cale către crearea unei economii decentralizate a IA-urilor. Astfel, cu avantajele intrinseci ce asigură transparența și securitatea avansată a datelor, blockchain-ul IA-urilor dezvoltat de Humans.ai oferă oportunități de generare accelerată de noi venituri pentru dezvoltatori, asigurând un mediu accesibil pentru achiziționarea și utilizarea IA-urilor inovatoare. Prin implementarea unor reguli de guvernare avansate, Humans.ai își propune să asigure cadrul etic pentru dezvoltarea și folosirea responsabilă a soluțiilor de inteligență artificială.

Despre Humans.ai

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării inteligenţei artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creaţie şi prin sistemul de transparenţă şi responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că fiecare proiect de IA din ecosistem este sigur și controlat pe termen lung.

Prin blockchainul său inovator pentru IA-uri, Humans.ai oferă un ecosistem revoluționar care susține scalarea proiectelor de inteligență artificială, asigurând transparența și responsabilitatea acestora.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.



Alte articole asemanatoare: