Iata cateva marturii ale persoanelor care au slabit datorita Cabbage Forte

supa  de varza pentru slabitAm slabit 5 kg in prima saptamana
Bunica mi-a descris adesea supa de varza ca fiind un incredibil “truc”, pentru a slabi fara regim. Dar, eu detest varza! Deci, mi-e imposibil sa mananc zilnic, kilograme de varza. Pana in ziua in care am descoperit din intamplare, pe internet, ca exista capsule de varza fara gust neplacut (pentru mine e esential). Imediat am vrut sa incerc. Rezultatele mi-au depasit asteptarile, ba chiar, a trebuit sa opresc cura de 2 ori, fiindca slabeam prea repede. Am slabit 5 kg in prima saptamana si un total de 28 kg dupa 7 saptamani. Angelica, 28 ani.
……………………………………………………………………………………………….
…….
supa  de varza pentru slabit10 kg pierdute in doar 3 saptamani
Imi place sa mananc (adesea, chiar prea mult). Din acest motiv, la inceput am fost sceptica. Dar, am vazut cu ochii mei, uitandu-ma in oglinda, cum colaceii dispareau cu fiecare zi. Astazi, dupa ce am slabit 10 kg, pot sa afirm cu tarie ca se poate slabi cu supa de varza in capsule. Este usor si placut. Carola, 28 ani.
……………………………………………………………………………………………….
…….
supa de varza pentru slabit3 kg pierdute in doar un weekend
Trebuia sa slabesc rapid si eficient. O prietena mi-a recomandat capsulele cu supa de varza. Nu eram foarte increzatoare, dar nici nu vroiam sa tin un regim de slabire. Dar, desi am fost de 2 ori la restaurant, de vineri seara pana luni dimineata slabisem 3 kg! Christine, 41 ani.
……………………………………………………………………………………………….…….
supa  de varza pentru slabitIn forma maxima si cu 11 kg mai putin
Imi petrec majoritatea timpului in fata calculatorului, chiar si in weekend. Clientii nu asteapta niciodata. De-a lungul anilor m-am ales cu o burtica de toata frumusetea (sunt intr-adevar un mancacios). Unul dintre prietenii mei, care este medic, mi-a recomandat capsulele cu supa de varza. Rezultatul a fost senzational: am pierdut 11 kg in 24 zile si am o energie, de as putea muta muntii. Alain 47 ani.
……………………………………………………………………………………………….…….
supa  de varza pentru slabit15 kg in minus si o viata noua

Ani intregi am incercat de toate si am consultat nenumarati doctori. Dar, in cele din urma, am reusit datorita capsulelor cu supa de varza. Vi le recomand cu caldura. Intr-o luna, am slabit 15 kg si ma simt mult mai tanara si mai energica. Valerie, 54 ani.
supa de varza pentru slabit


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.