Impuscat de politisti, inaintea nuntii. Au tras 50 de gloante

Politistii din New York au impuscat mortal un tanar cu doar cateva ore inaintea nuntii sale. Barbatul, impreuna cu doi prieteni parasisera cu club de noapte, din Queens, unde avusese loc petrecerea burlacilor, scrie BBC News online.

Politistii au deschis, dintr-o data, focul asupra masinii cu care urmau sa plece tinerii.

Oamenii legii au tras 50 de focuri de arma dintre care 21 au nimerit direct automobilul.

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a explicat ca politistii supravegheau clubul pentru ca aveau informatii ca acolo urma sa aiba loc o altercatie cu focuri de arma. El spune ca acestia au actionat asa pentru a preveni un incident. La randul lor, politstii spun ca tineau sub observatie clubul Kalua pentru ca suspectau ca in interior se vand droguri si se face prostitutie.

Soferul, Sean Bell, de 23 de ani, urma sa se casatoreasca, duminica, dar a murit chiar inainte de a ajunge la spital. Unul dintre pasagerii masinii este in stare critica la spital dupa ce a fost lovit de cel putin 11 gloante.

Al doilea prieten al victimei a fost ranit in trei locuri dar starea lui este stabila.

Asupra tinerilor nu a fost gasita nicio arma si nici in masina lor.

Sean Bell si logodnica sa aveau doi copii, unul de cinci luni si celalalt de trei ani.

Robert Porter, var primar cu victima, a povestit la CNN ca la nunta de astazi fusesera invitate peste 250 de persoane din mai multe parti ale SUA si ca Sean nu era genul care sa se ia la harta cu politistii.

In 1999, politia new yorkeza ucisese cu 41 de gloante un barbat neinarmat. Cei patru ofiteri implicati in scandal au fost achitati.

HotNews.ro, C.N.A., 26 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.