Ingredientele HyperSlim

1. Acai fruct

Originile acestui fruct sunt tocmai din Brazilia si este foarte cunoscut pentru beneficiile sale impotriva obezitatii, si a grasimii in general. Fructul de acai contine lipide, carbohidrati, fier,vitamina B1, vitamina C, fosfor, proteine si calciu. Fata de alte fructe, contine pana la de 10 ori mai multe vitamine si de doua ori mai multi antioxidanti. Este recomandat consumul de Acai, fiind benefic in protejarea inimii.

2. Fibrulina

Fibrulina ajuta la tranzitul intestinal, calmand mucoasa gastrica inflamata. Reprezinta un complex de vitamine si minerale care acopera necesarul organismului. La nivelul sistemului digestiv determina o stare de satietate, motiv pentru care este foarte bun in curele de slabire.

3. Pectina de mar

Este indicat pentru curele de slabire, reglator pentru tranzitul intestinal, diabet zaharat si litiaza biliara. Pentru persoanele care au probleme cu nivelul de colesterol prea ridicat si pentru cei care au probleme cu tranzitul intestinal, pectina de mar este prescrisa, cu rol favorabil in reglarea tranzitului intestinal si inducerea senzatiei de satietate.

4. Senna

Cassia acutifolia este o planta ierboasa intalnita in flora Africii si a tarilor arabe. Senna reprezinta frunzele si fructele plantei. Preparatele din Senna au efecte laxative si purgative. Pentru o cura de detoxifiere sunt printre compusii cei mai folositi.

5. Seminte de in pulbere

Semintele de in sunt cunoscute pentru proprietatea de protejare a inimii. Acestea sunt folosite in tratamentele pentru scaderea trigliceridelor, a colesterolului si a scaderii presiunii sangvine. Are un continut ridicat de fibre, ceea ce ajuta la reducerea riscului de cancer.

6. Carbune activ vegetal

Este des folosit la afectiunile tubului digestiv. In combinatie cu alte substante, ceaiuri sau supe, se fac anumite cure pentru cancer si ulcer. Are calitatea de a absoarbe substantele toxice ingerate din corp, si distruge bacteriile.

7. Chimen fruct pulbere

Planta se gaseste in zona Europei si in zona de vest a Asiei. Chimenul regleaza functiile stomacului, fiind un antiinflamator intestinal. Chimenul este utilizat la tratarea racelilor si la durerile de stomac.

8. Omega 3, Omega 6, Omega 9

Acizii grasi Omega 3 scad sansele cancerului de san, cancerului de prostata si cancerul intestinului gros. Cercetatorii au demonstrat ca femeile care consuma Omega 3 zilnic, reduc cu pana 25% sansele de a dezvolta cancer la san. Acizii Omega 3 au un rol important in scaderea colesterolului si contribuie la o mai buna functionare a sistemului cardiovascular. Acizii Omega 6 sunt elemente importante in lupta cu acneea, reducerea colesterolului, inlatura disconfortul cauzat de sindromul premestrual. Omega 9 regleaza nivelul de trigliceride din organism si ajuta sistemul cardivascular.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.