iPhone 8 ar putea fi lansat in 3 versiuni si ar urma sa aiba ecran curbat

Apple ar putea lansa anul viitor nu două, ci trei versiuni ale viitorul model de iPhone. Anul 2017 va fi unul special pentru Apple – compania americană va aniversa 10 ani de la primul iPhone. Pe această logică, oamenii lui Tim Cook nu pot să lanseze un update minor, cum a fost cazul în ultimii doi ani, ci ar trebui să vină cu un produs mult mai interesant.

În primul rând, tocmai din această cauză, numele vehiculat pentru următorul model este iPhone 8, nu iPhone 7S, așa cum ar fi fost ordinea firească. O altă variantă în ceea ce privește numele este ca Apple să renunțe cu această ocazie la numerotare și să găsească o altă denumire, cum a făcut cu iPad Air.

Surse apropiate producătorilor de componente susțin că următorul model de iPhone va renunța la aluminiu și va avea un spate din sticlă. Nu ar fi prima oară când Apple ar folosi sticla. iPhone 4, de exemplu, a avut un spate construit din sticlă.

Aceleași surse susțin că, de anul viitor, iPhone va fi disponibil în trei versiuni. Alături de versiunile de 4,7 inch și 5,5 inch, care erau și până acum, va exista și o versiune de 5 inch. De asemenea, este posibil ca versiunea de 5,5 inch să aibă un ecran curbat, construit chiar de Samsung.

Alte modificări importante care se vehiculează privind viitorul iPhone-ului vorbesc de un telefon cu rame laterale foarte subțiri, în care ecranul ocupă peste 90% din suprafața telefonului și de eliminarea butonului Home. Este însă posibil ca aceste modificări, dacă se vor adeveri, să fie implementate abia din 2018.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: