Irinel a petrecut într-un club de noapte. Fără Monica…

Se pare că s-au cam inversat rolurile în familia Columbeanu. Deşi Moni este mai tânără cu trei decenii decât mult prea iubitul ei soţ, Iri este mai nou acela care petrece serile de weekend în cluburi, în timp ce mama copilului său rămâne acasă, învăţând pentru interminabila sesiune.

Aşa s-a întâmplat şi în seara zilei de vineri. Atunci, însoţit de unul dintre gărzile sale de corp, dar nu şi de soţie, omul de afaceri a plecat singur într-un club de noapte din Capitală. Irinel a ajuns în clubul respectiv la o ora „rezonabilă” – ora două noaptea – şi, preţ de două ceasuri, s-a întreţinut la masă cu Mihai Albu, consumând mai multe pahare de whisky şi de şampanie.

Tocmai acesta a fost motivul pentru care şi-a luat bodyguardul după el, asta pentru că, transformându-se în şofer, „gorila” şi-a dus şeful acasă, la soţie, care îl aştepta grijulie. Să se fi supărat oare Moni? În niciun caz. „Dacă voiam să merg şi eu, îl însoţeam. Fiecare face ce vrea. Şi eu pot să mă distrez fără Irinel, dar mie nu-mi place să ies singură. Iar în Bucureşti nu prea am prietene…”, a declarat tânăra pentru cotidianul Gardianul.

Motivul pentru care băcăuanca nu şi-a însoţit soţul vineri seară este unul cât se poate de întemeiat: fata trebuia să înveţe pentru că avea examen a doua zi şi – după cum se ştie – în familia Columbeanu porcul se cam îngraşă în Ajun.

„Mă bucur că am reuşit să dau o parte din examene. Din şapte, câte erau în sesiunea de iarnă, o să scap de patru”, a ţinut să explice Moni. Proaspăta mămică este studentă în primul an la Facultatea de Comunicaţii şi Relaţii Publice, de la SNSPA, visul ei fiind acela de a deveni consilier prezindenţial.

„Profilul facultăţii este sa creezi imaginea unor personalităţi publice. Poţi să devii consilier prezidenţial. Nu am nicio şansă ca la terminarea facultăţii să mă ocup de Irinel, pentru că el nu are de gând să intre în politică.

Dar până atunci… Vorba aceea, niciodată să nu spui «niciodată»!”,a conchis Moni.

Adevărul e că, după ce Iri a făcut-o femeie, poate – cine ştie – Moni va face şi ea din el politician…

Antena 3


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.