John Higgins – noul campion mondial la snooker!

Cu copilul in brate, John Higgins sarbatoreste al doilea titlu de campion mondial din cariera. Scotianul a reusit sa se impuna in cele din urma in fata outsider-ului Mark Selby, dupa un meci cu rasturnari de situatie si un echilibru de putini scontat: scor final 18-13 pentru Higgins.

Dupa un tur de forta incredibil al lui Selby, care a castigat 7 frame-uri consecutive, Higgins si-a revenit pe final. Si a castigat un titlu pe care a promis ca-l va sarbatori cu primul pahar de alcool dupa multi ani.

Momentul de cumpana al meciului s-a inregistrat la scorul de 14-13 pentru Higgins. Dupa o revenire senzationala a lui Selby, scotianul si-a intrat in mana si a castigat ultimele patru frame-uri pentru o victorie clara si meritata.

Meciul, disputat la Crucible Theater dupa sistemul cel mai bun din 35 de frame-uri, a stabilit si un adevarat record de durata, incheindu-se la ora locala 1.00 (3.00 ora Romaniei).

HotNews.ro, M. Zidaru, 08 mai 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.