Jolie dezvaluie cum s-au indragostit ea si Pitt

Pentru prima data, Angelina Jolie a dezvaluit ce s-a intamplat intre ea si Brad Pitt pe platourile de filmare pentru “Mr. And Mrs. Smith”. Artista a tinut sa sublinieze ca nu a avut niciodata intentia sa le strica lui Brad Pitt si lui Jennifer Aniston casnicia.

“Cand l-am cunoscut pe Brad la realizarea thriller-ului in 2003, nu stiam prea multe despre viata lui personala”, a declarat Jolie. “Era clar faptul ca avea alaturi de el o persoana pe care o iubeste si o respecta. Cred ca noi eram ultimii doi oameni care erau in cautarea unei perechi. Eram multumita sa fiu o mama singura. Brad m-a surprins foarte mult.

Eu credeam ca Brad este o persoana rece, inchisa, din ceea ce auzisem si citisem din presa.”, adaugat actrita.

“Datorita filmului, am sfarsit prin a face impreuna tot felul de lucruri nebunesti si am devenit prieteni foarte buni. La cateva luni am realizat ca de-abia asteptam sa merg la filmari… Ne ajutam cu placere unul pe celalalt si formam o adevarata echipa de lucru.”

Cei doi nu s-au gandit imediat sa aiba o relatie, potrivit lui Jolie. “A durat ceva timp pana cand cand am realizat ca poate fi ceva mai mult intre noi decat credeam. “ Ei au ramas foarte buni prieteni dupa incheierea filmarior si pana cand Pitt si Aniston s-au despartit.

Angelina a adaugat: “Am petrecut mult timp discutand despre ceea ce dorim de la viata si am descoperit ca avem asteptari foarte asemanatoare. Am ramas foarte buni prieteni pentru mult timp. Iar apoi destinul a facut sa se ajunga la un moment in care sa putem fi impreuna.”

De fapt, se pare ca fiul lui Jolie, Maddox, a ajutat la construirea acestei relatii. Intr-o zi, Maddox i-a spus lui Brad “tata”. Referitor la acest moment, Angelina a spus: “A fost uimitor. Ne jucam cu masinute, si dintr-o data l-am auzit pe cel mic spunandu-i lui Brad “tata”. Probabil acesta a fost momentul in care Brad a hotarat sa formam o familie.”

Pitt a spus ca el si Jolie nu se vor casatori pana cand toate cupluruile se vor avea dreptul sa se casatoreasca legal, iar Jolie a spus ca mariajul nu este o prioritate. “Amandoi am mai fost casatoriti, deci nu casatoria tine doua persoane impreuna.”, a declarat ea.

HotNews.ro, S.B., 13 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!