Jucarii educative / Jucarii copii / Magazin jucarii

Scopul EDUKID este sa ii ajute pe parinti sa gaseasca jucarii potrivite pentru copii lor, astfel noi ii vom ajuta pe cei mici sa-si creeze propriul univers, sa invete mult mai usor intr-o atmosfera relaxanta, sa creasca armonios, in siguranta cu o baza fundamentala in crestera si dezvoltarea abilitatilor de cand sunt mici.

Totul este sa alegeti jucaria potrivita, la momentul potrivit. Vrem sa tinem cont de cerintele si asteptarile fiecarui parinte si pentru ca acestia sa fie multumiti vom face comenzi de jucarii diversificate.

De ce jucarii educative ?

Cu totii stim ca jucariile sunt esentiale in dezvoltarea si crestrea copiilor, acestea ocupand dintotdeauna primul loc in procesul de invatare de la cea mai mica varsta.

Jucariile educative au fost special create si gandite pentru a oferi micutilor posibilitatea de a cunoaste lumea stimulandu-le astfel curiozitatatea, ii ajuta sa creeze, sa aiba o imaginatie bogata si le dezvolta vocabularul.

Micutii cresc iar cerintele si nevoile se schimba, fiecare varsta avand nevoie de stimuli diferiti.

Incepand de la cateva luni si pana la varsta adolescentei jocurile si jucariile educative ii vor ajuta pe copii sa comunice mai usor atat cu adultii cat si cu micuti de varsta lor incurajand astfel sa fie cooperanti, sa invete sa poarte un dialog, sa socializeze, sa accepte schimbarile si sa faca diferenta intre bine si rau.

Jocul ii poate ajuta atat pe micuti cat si pe cei mai mari sa se adapteze mai usor unui mediu nou, ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea, sa spuna ce ii supara si ce ii face fericiti, sa ceara ce au nevoie fara sa se simta marginalizati.

Sunt jocuri care ajuta copiii sa isi faca prieteni, sa isi descopere calitati ascunse, sa comunice cu persoane noi, sa isi dezvolte dexteritatea, simturile vizuale si tactile, sa se simta responsabili si sa fie mai intelegatori.

Comandarea de jucarii de la acest magazin online te scuteste de mult timp irosit, astfel te dedici in totalitate micutul tau si partenerul de viata. Ai nevoie doar de un calculator cu internet (sau un telefon), astfel pasii spre shopping vor fi inlocuiti cu cateva priviri si clickuri peste jucariile din magazinul online.

Prin intermediul jocului, etapa de etapa micutii vor invata mai intai literele, numerele, culorile, sunetele, formele dupa care vor invata sa citeasca, sa numere, sa deseneze, sa cante si sa aseze formele construind.

Noi alegem, jucarie cu jucarie, cele mai educative jucarii, pentru ca micutul sa isi poata dezvolta gandirea pe tot parcursul copilariei.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.