Julia (ex-Sexxy) nu o primeste pe Claudia la nunta

In sfarsit, “vesnicii logodnici” – Julia Chelaru (Essenza) si Bogdan Jianu se vor casatori, anul viitor, in iulie. Pe lista invitatilor nu se afla insa si fosta ei colega din trupa Sexxy, Claudia. Aceasta nici ca se mira de decizie, ba chiar ii aduce acuzatii viitoarei mirese.

Cand nimeni nu se mai astepta, Julia Chelaru va imbraca, dupa o relatie de cinci ani cu impresarul ei, Bogdan Jianu, rochia alba de dantela. Petrecerea a fost programata pe data de 30 iulie si va avea loc la Crowne Plaza, nasi fiind alesi cuplul Florin si Sanda Ionescu, dar si un unchi de-al lui Bogdan, cu sotia.

“Nasica” Sanda a promis ca se va ocupa de organizarea petrecerii de nunta, ca doar nu degeaba are o firma de profil. Printre cei 180 de invitati la distractie, iata ca nu figureaza insa si fosta colega de scena a Juliei, Claudia: “E un eveniment important in viata mea si consider ca trebuie sa ma simt bine, asa ca am decis sa nu o invit pe Claudia.

Nu o pot ierta ca si-a insusit numele trupei, Sexxy. In plus, nu ne-am inteles bine niciodata”. In privinta rochiei de mireasa, Juliei ii e destul de greu sa-si aleaga un model: “Vreau ceva deosebit, o rochie de mireasa sexy. Mai multe case de moda s-au oferit sa-mi lucreze tinuta, asa ca astept propunerile de materiale si modele”.

Nu o pot ierta pentru ceea ce a facut, nu asa trebuia sa procedeze, am format o echipa, am castigat bani frumosi impreuna, putea fi sincera, macar la despartire. Era frumos sa lase loc de “buna ziua”. Nu cred ca ne vom mai vorbi vreodata, nu mai avem nimic in comun”.

Claudia: “Julia este o femeie rea!”

Exact ca ursitoarea care n-a primit invitatie la nasterea “Frumoasei din Padurea Adormita”, Claudia s-a simtit jignita de refuzul mirilor de a o include la lista nuntasilor: “Julia nu m-a suportat niciodata, e o femeie rautacioasa. Da, e adevarat i-am luat numele Sexxy. Insa nu multi stiu ca doar eu am platit taxele la stat, chiar daca amandoua inregistrasem brand-ul la OSIM.

Automat, conform legii, eu am devenit titulara numelui trupei. Oricum, ii voi trimite un cadou frumos. Si ma bucur ca se casatoresc, fiindca se iubesc mult.”

Averea, 15 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.