Karamian s-a decis: "Plec de la Rapid"

Armeanul Artavazd Karamian a anuntat ca nu-si va prelungi intelegerea cu Rapid, care a expirat la 31 decembrie 2006. Jucatorul spune ca ar vrea sa evolueze intr-un campionat mai puternic, avand oferte din Italia si Germania, dar si Poli Timisoara i-a inaintat o oferta mijlocasului.

“Am fost la Pro Rapid si i-am comunicat presedintelui Zotta ca nu voi mai continua la Rapid. Suta la suta voi parasi acest club. Este adevarat ca George Copos mi-a oferit un contract de 970.000 de euro pe o perioada de 3 ani si jumatate, dar nu mai vreau,” a declarat Karamian care a confirmat ca a primit o oferta si din partea Politehnicii Timisoara.

Timisorenii incearca sa obtina un avantaj prin promisiunea de a-l aduce la echipa si pe fratele lui Artavazd, Arman. Cei doi au venit impreuna in Romania, la Rapid, in 2004, dar Arman nu a corespuns cerintelor, fiind transferat la FC Brasov.

Cluburile din strainatate care s-au aratat interesate de Artavazd Karamian sunt Hamburg din Germania si Livorno din Italia. “Voi da un raspuns in zilele care vor urma ofertei de la Poli Timisoara. Totul depinde de ce raspunsuri voi primi de la echipele din strainatate” a concis armeanul.

HotNews.ro, S.N., 10 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.