Kate Moss doreste sa aiba copii cu Pete Doherty

Supermodelul Kate Moss doreste sa-si consolideze relatia cu rockerul Pete Doherty, daruindu-i acestuia un copil. Kate Moss i-a spus unei prietene: “Il iubesc foarte mult si, in ciuda greselilor pe care le-a facut, doresc sa imi petrec restul vietii alaturi de el si sa ii daruiesc Lilei un frate sau o sora.

In schimb Pete trebuie sa stea departe de droguri. Singurul lucru care il determina sa nu mai consume heroina este faptul ca stam tot timpul impreuna.”

Trupa lui Doherty a trebuit sa isi amane restul turneului din Marea Britanie pentru a-l ajuta pe Pete sa continuie lupta impotriva dependentei de droguri.

Prietena lui Moss a declarat: “Kate nu doreste ca diferenta de varsta intre Lila si urmatorul copil sa fie foarte mare. Dar este o femeie desteapta si doreste ca Pete sa fie “curat” – ea stie ca nu poate avea un copil atata timp cat el inca este dependent de droguri.

Acesta este si motivul care o determina sa creada ca este mai bine pentru el ca, pentru moment, sa renunte la turneu.’

HotNews.ro, S.B., 09 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.