Kerry Katona s-a casatorit de Valentine’s Day

Kerry Katona, insarcinata in luna a noua, s-a casatorit pe data de 14 februarie, in cadrul unei ceremonii restranse in Scotia. Fosta componenta a trupei Atomic Kitten, in varsta de 26 de ani, s-a casatorit cu taximetristul Mark Croft (35 de ani), la Gretna Green.

Cu toate ca doctorii i-au avertizat ca fosta cantareata poate naste in orice moment, cei doi au dorit cu orice chip sa sa casatoreasca inainte de venirea pe lume a copilului lor. Ceremonia a avut loc la o bisericuta din hotel.

O persoana care a participat la eveniment a declarat: “La eveniment au fost foarte multi bodyguarzi. Daca i-ati fi vazut, cred ca spuneati ca o pazesc o regina.”

La eveniment au fost prezenti doar doi prieteni de-ai cuplului si mama lui Katona. Cele doua fetite a lui Kerry din casnicia cu Brian McFadden, Lilly (3 ani) si Molly (5 ani), nu au fost prezente la nunta.

Katona, care s-a despartit de McFadden in anul 2004, a parasit trupa Atomic Kitten in 2001, dupa ce a ramas insarcinata cu primul copil.

HotNews.ro, S.B., 16 feb 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.