Laura Stoica se pregateste sa devina mamica

Laura Stoica este insarcinata. A crezut ani de-a randul ca nu poate avea copii si sfarsise prin a se impaca cu acest gand. Dar iata ca minunea s-a produs si in luna septembrie va aduce pe lume un copil.

“Voi urca pe scena pana in ultima luna de sarcina”, declara cantareata.

A crezut ani de-a randul ca nu poate avea copii si sfarsise prin a se impaca cu acest gand.

Stia ca pentru tot ceea ce ne ofera viata trebuie sa platim un pret si se gandea ca acesta ar putea fi pretul pe care ea trebuie sa-l plateasca pentru talentul si cariera ei.

Sarcina a fost un minunat cadou de Craciun, cel mai frumos dar pe care l-a primit vreodata.

Insa nici ea si nici logodnicul ei, Cristian Margescu, nu au vrut sa faca acest anunt pana cand nu au avut certitudinea ca totul decurge normal.

“Sunt fericita”, declara simplu si firesc Laura Stoica. “Copilul se va naste in septembrie, iar pana la venirea lui pe lume sunt hotarata sa-mi respect toate angajamentele privind concertele si sa pregatesc un nou album. Este felul in care vreau sa-i urez bun venit primului meu copil!”

Cunoscandu-i energia si vitalitatea iesite din comun, suntem convinsi ca Laura Stoica se va tine de cuvant.

Va veti intreba, desigur, de ce cantareata a ales tocmai ziua de 1 martie pentru a marturisi ca asteapta un copil. “M-am gandit ca acest anunt ar putea reprezenta un martisor, un semn de schimbare pentru toate acele femei care isi doresc un copil, dar si-au pierdut speranta ca l-ar putea avea”, raspunde Laura Stoica.

HotNews.ro, D.S., 28 feb 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.