Le Figaro: Logan break – afacerea anului

Dacia – contructorul berlinei ieftine, a scos pe piata un break pentru transportul usor. Dar pentru sapte persoane. Raportul pret/confort al noului Logan este imbatabil, noteaza cotidianul “Le Figaro”, care sustine ca aceasta este afacerea anului. Breakul a fost lansat in septembrie anul trecut la salonul mondial auto.

“In plin sezon al vanzarilor, am gasit gasit un break nou, la 8.800 de euro cu cinci locuri si la 10.640 de euro cu sapte locuri”, noteaza jurnalistii francezi.

In Europa de est, pretul porneste de la 7.600 de euro, insa acest pret este foarte competitiv pentru o masina de aceasta talie, mai scrie Le Figaro.

Dacia/Renault a livrat in Franta, in 2005, 10.000 de masini si in jur de 20.000 in 2006. Un rezultat incurajator avand in vedere entuziasmul scazut al francezilor in ceea ce priveste berlinele de acest tip.

Dacia nu a mintit, mai spun gazetarii Le Figaro: Loganul MCV arata a fi o masina de familie, prietenoasa.

Garantia: 100.000 de kilometri

Dacia va oferi o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri in majoritatea statelor Uniunii Europene, dupa cum a anuntat Renault intr-un comunicat. Modelul va fi echipat conform standardelor din Uniunea Europeana, cu patru airbag-uri – doua frontale in versiunea standard si, optional, doua laterale pentru locurile din fata.

In Romania, Logan MCV se vinde la preturi cuprinse intre 8.200 de euro pentru versiunea Ambiance cu cinci locuri si motor pe benzina de 1,4 litri si 11.600 euro pentru varianta Laureate de sapte locuri si motor diesel de 1,5 litri.

HotNews.ro, L.A., 19 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.