Loredana, cu "Nasul" Coppola la discoteca

Regizorul american Francis Ford Coppola si cantareata Loredana Groza au dansat pe rupte intr-o discoteca din Bucuresti.

Vedetele de la Hollywood au de obicei o viata particulara foarte discreta, ferindu-se de ziaristi si mai ales de paparazzi. Nu este insa si cazul celebrului regizor Francis Ford Coppola, care nu s-a sfiit sa danseze intr-un club bucurestean alaturi de Loredana Groza si de alti invitati ai petrecerii „Beau Monde” de joi seara.

Deja un obisnuit al petrecerilor mondene din Bucuresti, Coppola a ajuns la clubul „Gaia” din Floreasca in jurul orei 22.00 si a participat la petrecerea care a urmat premiilor revistei „Beau Monde”, la invitatia Loredanei Groza. Aceasta s-a numarat, de altfel, printre cei premiati cu un „Glob de Cristal”.

Imediat cum a sosit, regizorul american s-a asezat alaturi de cantareata romanca si nu s-a mai dezlipit de ea o ora, cat a stat la petrecere. Coppola parea ca se simte bine in atmosfera disco a locului si permanent a batut ritmul melodiilor cu piciorul. A mancat sushi, a comandat votca tonica si i-a urmarit amuzat pe dansatorii din ring.

Cativa dintre acestia l-au remarcat si au venit sa-i ceara autografe ori sa se fotografieze impreuna cu el. Amabil, regizorul nu i-a refuzat, ba chiar si-a scos telefonul si a inceput sa fotografieze si chiar sa-si faca poze cu cei care luau loc langa el. La un moment dat, Coppola i-a fotografiat unei doamne piciorul si i-a aratat apoi imaginea Loredanei.

Evenimentul Zilei, Florin Ghioca, 18 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.like la pagina pentru a continua!